Åndeverden - Engler - Husrens

Åndeverden Introduksjon

Hva tenker eller føler du da jeg sier at det er et liv etter døden?
Sjelen din forlater den fysiske kroppen din, men lever videre i en annen dimensjon. I den dimensjonen er sjelen din bare ubetinget kjærlighet og lys.
Og det som er magisk med dette er at du har muligheten til å komme hit tilbake til jorden, på besøk til dine kjente og kjære likevel.

Hvordan kan du vite dette tenker du kanskje nå?

Det kan jeg vite fordi jeg kan snakke med åndeverden. De har forklart meg det. Og gjennom mitt arbeide som medium har jeg bevis etter bevis på at de som jeg snakker med fra åndeverden, er kjente og kjære av de som fysisk lever her nede på jorden.

Det er ikke så mange år vi skal tilbake før jeg vet at jeg mest sannsynlig hadde blitt brent på bålet som heks. Blitt tatt for å være forhekset , spise barn og stå i pakt med djevelen.

Og det er en lang og vond historie som ligger bak dette med å brenne hekser på bålet. I følge historien så ble den første heksen brent på bålet i Toulouse i Frankrike i 1275.

I 1695 fant den siste henrettelsen for trolldomskriminalitet i Norge sted – i Kvæfjord i Troms, mens Europas siste offisielle heksebål brant i Sveits i 1782.

Ja, så i dette livet er jeg i alle fall heldig med tidspunktet selv om det er mange som fortsatt fleiper og flåser litt om disse emnene her. Men det er da jeg tenker at jeg er så heldig som har hatt disse opplevelsene og fått denne kunnskapen i livet mitt.

Denne sannheten og livsperspektivet kan ingen ta fra meg. Så jeg lar meg ikke bli berørt av det folk mener eller sier om hva jeg representerer. Jeg tenker faktisk at det er jeg som har trukket vinnerloddet i dette livet her!!

Vi har selvfølgelig de som er født med denne gaven helt fra de kommer til denne verden og alltid har vært en del av den. Eller så har du mennesker som meg, som har utviklet den over tid.

Og det er jeg glad for – at jeg er en av de som har utviklet det over tid. Derfor vet jeg hvilken vei jeg har gått og dermed så får jeg også muligheten til å lære den bort til andre.

Min sannhet om åndeverden er slik:
Det handler om øvelse. Det som er en utfordring når vi øver på å kommunisere med åndeverden, er at for å bli trygg på hva de sier, så må du tørre og prøve å formidle videre til noen hva de vil fortelle. Men for å tørre å formidle videre, hva åndeverden sier, trenger vi også tryggheten på at det vi forteller er riktig og sant.

Så dermed må vi bare hoppe ut i det. For vi får dessverre ikke det ene, uten det andre.
Så derfor – gå på kurs!

Men selve åpningen til åndeverden, den opplevde jeg slik:
Jeg var i begynnelsen av 20 årene. Jeg hadde lenge følt at det var ”noe” i midtgangen min som jeg ikke helt kunne forklare. Denne gangen gikk jeg gjennom hele tiden da jeg beveget meg rundt i huset mitt.
Jeg følte en viss indre frykt også fordi jeg kom fra en familie med både besteforeldre fra Indre Misjon, og ellers familie med en kristelig tilnærming.

Jeg hadde hørt om himmel og helvete, og var litt redd for om det plutselig skulle vise seg noe for meg der.
Jeg hadde alltid syntes det var spennende med energier og åndeverden.

Så skulle det vise seg at det var arrangert en alternativ messen her i byen vår og jeg hadde selvfølgelig lyst til å gå dit. Jeg bestilte meg en time hos en aurafotograf og møtte spent opp til timen min der. Der skulle det vise seg at det satt en hyggelig svensk dame.

Under denne aurafotograferingen så måtte hun stoppe opp så sier hun:
”Jeg jobber også som et medium og jeg bare må fortelle deg at du har en mormor som står ved din side og har veldig lyst til å fortelle deg noe.”
Jeg svarer: Åh min bestemor?
Så begynner dette svenske mediumet å fortelle meg forskjellige ting om bestemor som stemmer ganske så bra.
Og til slutt så sier hun: ”Og det er henne som står ute i gangen din”.

Før jeg hadde denne opplevelsen her og utførte åndelige meditasjoner, hvor jeg skulle møte mine guider eller andre fra åndeverden, så opplevde jeg ofte at når jeg var i meditasjonen, og øyeblikket var kommet til at jeg skulle se, ( jeg er visuell så jeg får informasjon gjennom bilder), så jeg bare en skikkelse som var som en mørk energi.

Det var en skikkelse som så ut som et menneske, men jeg kunne aldri se hvem det var fordi skikkelsen var alltid helt mørkelagt. Det skremte meg litt hver gang, fordi da dukket denne tanken om at det var mørket som var på besøk igjen.

Men da jeg skulle mediterer for første gang igjen, etter denne oppdagelsen om at det var min bestemor som var energien i gangen, så hadde jeg en ny opplevelse. Da skjedde akkurat det samme som når jeg kom til å møte min guide, men denne gangen så ble den mørke skikkelsen forvandlet til å bli min bestemor.
Det skjedde faktisk de 3 første gangene jeg mediterte etter denne oppdagelsen.

Og det lærte meg noe veldig viktig.

Fordi jeg opplever det samme når jeg har meditasjoner med grupper. Noen av oss mennesker plasserer det ”mørke bildet” over noe, for å fortelle oss selv at det handler om frykt. Vi er redde for hva vi skal se, og dermed blir det en kommunikasjon fra underbevisstheten vår som viser det som mørkt.

Og det er det jeg syntes er så genialt med åndeverden. Måten de kommunisere på.
Nå vet jeg ikke helt hvordan andre opplever det, men jeg syntes det er helt genialt. Og det er også en ting jeg har opplevd, ved å holde kurs og jobbe med åndeverden gjennom flere år, de prøver så godt de kan å snakke med deg på ditt språk.
Gjennom de måter hvor du kan forstå det best.

Litt tilbake til min utvikling igjen.

Det store gjennombruddet angående åndeverden hadde jeg da jeg gikk på et reikihealing kurs. Vi hadde gjennomført en kurshelg og jeg husker at jeg mandagsmorgen, kjørte på vei til jobb. Plutselig så syntes jeg at jeg så en liten jente – i sidesynet mitt – som stod lang veien i en rødt regntøy. Og det regnet ikke denne dagen.

Jeg fikk et glimt av henne og hun så litt lei seg ut. Jeg snudde hodet for å se en gang til, men så henne ikke. Jeg fortsatte å kjøre og plutselig så jeg en mann med lyst hår og en blå hawaii-skjorte stå langs veikanten i sidesynet mitt.
Og denne gangen tittet jeg i midtspeilet på bilen og opplevde det å se flere mennesker stå langs veikanten der jeg hadde kjørt. Jeg ble livredd!!

Jeg hev meg på telefonen, ringte til kurslederen og fortalte om mine opplevelser. Hun begynte å le og sa: så fint da Heidi. Det er sikkert mennesker du skal hjelpe!!
Jeg ble enda mer redd og lukket helt igjen mitt 3. øye.

Men mitt tredje øye – det åpnet seg sakte men sikker igjen, og har holdt seg åpent siden den gang.

I begynnelsen så hadde jeg veldig ærefrykt for åndeverden, og når de kom på besøk så sto jeg som en tinnsoldat.

Jeg opplevde at jeg fikk besøk av de avdøde foreldrene til vennene min, de avdøde som hørte til andre kjente, og at jeg ble enda mer åpen for energiavtrykk i hus og på gamle steder som jeg besøkte.

Men til slutt så måtte jeg ta et valg på når jeg skulle være der for åndeverden, eller ikke.
Jeg måtte gjøre en avtale med åndeverden.

Da bestemte jeg meg for at jeg måtte styre selv når jeg skulle gjøre oppdrag for de eller ikke.
Jeg kunne ikke la det stresse meg videre, og gi meg selv dårlig samvittighet om jeg ikke gjorde som de ønsket. Så da inngikk vi den avtalen, og etter dette har åndeverden respektert meg dypt.

En annen runde jeg har måtte gå med meg selv var da jeg begynte å jobbe som medium. Da kom det en person til meg og spurte om det var spiritisme jeg drev med. Det gav meg en stor klump i magen og mine gamle tanker om himmel og helvete kom opp i meg igjen.
Da måtte et nytt indre oppgjør til.

Løsningen for meg ble å tilby en tjeneste som gikk ut på at jeg kan se hvilke energier eller avdøde du har på besøk i dag. Hvem som allerede har kommet hit til oss for å hilse på. 
På denne måten, kunne ikke klientene selv komme til meg å spørre meg, om jeg kunne gå over til den andre siden og hente frem de som de selv ønsket å snakke med.

Så ingen kan komme til meg å si at de ønsker å snakke med sin avdøde mor. Men jeg kan sjekke om moren er på besøk hos de i dag, noe som de veldig ofte er.
Jeg har en full tillit til at de som kommer på besøk er akkurat de som skal komme på besøk denne dagen, og at det er de som faktisk har det viktigste budskapet som skal frem.
Til dags dato opplever jeg det fortsatt som den rette måten å jobbe på, for meg. Og i tillegg opplever jeg, at det er mine kunder veldig fornøyd med også.

Og husk det at jo flere av sansene dine du har åpnet i den fysiske kroppen din, jo enda mer har du mulighet for å ta imot av fyldig og dekkende informasjon fra åndeverden.

Det er da det blir enda lettere å ta i mot alt den informasjon som blir gitt i fra universet og åndeverden. 

Er det et budskap som åndeverden vil at vi skal ha fokus på, så er det å nyte livet vårt. De lurer på hvorfor vi maser så veldig. Og det kan jeg faktisk skjønne. De syns at vi retter for mye oppmerksomhet på å overleve – istedet for å leve.

En gjenganger når det er yngre mennesker som får besøk fra åndeverden og de fra åndeverden har tatt livet sitt, så fokuserer de nesten ALLTID på – hvorfor lever du ikke livet ditt og gjør det du har lyst til? Se på meg!! Jeg tok fra meg selv muligheten. Du har livet ditt. NYT DET!

Min opplevelse av energier er at alle kommer over på den andre siden. Noen kan ha lagt igjen et sterkere energiavtrykk her, men jeg opplever at alle sjeler finner veien hjem. Jeg føler for å nevne det, da det gjennom enkelte tv-program virker som om enkelte energier ikke vet at de er døde, og at de flyr her nede på jorden hodeløse, uten å vite hvem de er.
Det stemmer ikke med min opplevelse av sjeler. Men vi har alle forskjellige sannheter og jeg formidler kun den jeg opplever.

En annen ting jeg har lyst til å minne deg på: Be så skal du få!!

Når jeg har de åndelige aftenene mine, så tar jeg imot ett av de besøkene som mine gjester har med seg inn i stuen, fra den andre siden. Da har jeg fått bevis på at de guidene de har med seg er noen de faktisk fysisk har bedt om hjelp fra.

Jeg husker godt en gang hvor det satt en dame i stolen som hadde ønsket seg hjelp fra oven, fordi det var så stressende på jobben akkurat da. Hun var redd for å glemme all den informasjonen hun trengte å ha med seg i de forskjellige møtene. Hun hadde ikke tid til å notere mellom møtene, slik at hun måtte bare ha tillit til at hun kunne huske all den viktige informasjonen som kom fram i hvert møte.

Og, tro det eller ei!
Da hun satt i stolen på denne åndelige aften så kom en guide ned som representerte seg for meg som er arkivar. Han arkiverte alt som denne damen fikk av informasjon i møter – fortalte han meg, og viste meg i bilder hvordan han var med henne og hadde en kobling til et arkiv. Et arkiv hvor denne guiden rett og slett arkiverte og tok fram informasjon til henne når hun ba om det.
Damen ble jo ikke lite overrasket da jeg fortalte henne hvem hun hadde med seg som den viktigste guiden for tiden.

¨Han har jeg bedt om!,” sa hun. ”Jeg kan ikke tro at du sier at han er her hos meg. Han har jeg bedt om hjelp til!!”

Ja slik fikk hun og alle vi andre bevis på at de som ber om hjelp – de får. Magisk syntes jeg!
Og hun er ikke den første jeg har disse opplevelsen sammen med.

Her er noen av mine opplevelser med å ha kontakt med to verdener:

Først vil jeg bare fortelle at slik jeg ser åndeverden, så ser jeg de ikke slik som jeg ser andre levende mennesker. Jeg ser de mer slik som om jeg ser et hologram. Litt gjennomsiktige ser jeg de. Så ser jeg de plassert i rommet der de befinner seg, samtidig som jeg ser de inne i mitt hode. Dermed så ser jeg hva de har på seg, hvor gamle de er osv.

Samtidig som de snakker til meg, hører jeg de også fra mitt indre. Sikkert med min klarhørsel, men det oppleves som om det kommer inne i fra meg selv.

I tillegg så kan jeg føle de i kroppen min. Jeg kan føle om jeg blir yngre eller eldre. Om jeg får ondter i kroppen min, om jeg er sterk og svak osv..

Jeg kan også føle noen ganger hva de dør av. Om det er et hjerneslag, hjerteinfarkt, magekreft osv.

Jeg lukter og smaker ikke like mye.

Om jeg drar til andre steder f.eks til London, så opplever jeg at jeg gjennom øynene mine ser gaten med biler og butikker fra nåtiden, men plutselig så kan jeg oppleve at tiden forandrer seg og jeg ser hest og kjerre, mennesker med gamle klær, mens mange av bygningene kan være de samme. Om de er gamle da..

Ofte når jeg går tilbake i tiden slik med synet mitt, så opplever jeg at jeg ser filmen i øynene mine i svart/hvitt. Da vet jeg at jeg ser et gammelt energiavtrykk.

Så har noen meg om: ”Men Heidi er du der selv da tro, eller ser du det bare som et glimt fra en annen tid?”
Da må jeg svare ærlig å si at: ”Det vet jeg ikke. Jeg klarer ikke like lett å ta inn informasjon til meg selv som jeg gjør til andre!”

Så jeg skal ikke ha det noe lettere selv. For selv om jeg tar inn informasjon for andre mennesker, så må jeg lete etter min vei og mine svar jeg også. Men jeg opplever at jeg har en veldig uforklarlig dragning mot Frankrike og Italia. Og i forhold til hvordan jeg trives med sol og varme så kan jeg ikke helt skjønne at jeg har valgt Norge i dette livet, he-he..

Jeg syntes jeg opplever mye spennende når jeg er på husrens og kan få lov til å koble meg på energiavtrykk i fred og ro. Ofte kommer det da energier til meg i forkant av besøket, så jeg tar gjerne inn litt før jeg er på plassen.

Jeg husker jeg var på en gård for å rense opp litt.

Der hadde de samlet hele slekten for at alle som hadde informasjon om gården, og de som hadde bodd der, skulle kunne være med å høre. Da kommer det prestasjonsangst hos meg også.
Det første jeg opplever er et veldig sterkt møte med en yngre mann som kommer gjennom, og han forteller meg at han ikke tok livet sitt. Det var en ulykke og de måtte slutte å tro det var noe annet.
Da er det noen ganger vanskelig å skulle gi informasjon tilbake til familien fordi da vet du at her kommer det til å bli mye følelser. Men jeg tar alltid oppgaven min seriøst og stålsetter meg.

Det var også et fjøs, der på denne gården, med noen dyr. Der i fjøset opplever jeg rett og slett 2 små nisseunger som kommer springende, i møte med meg. Den ene med grønn lue og den andre med rød. Og jeg skal være ærlig på det at noen ganger så ser jeg ting som jeg selv vet høres litt rart ut, og da oppleves det som rart at jeg skal fortelle det til andre etterpå.

Men jeg har gjort en avtale med åndeverden, og i respekt for den så tør jeg aldri å gjøre om på informasjon, fordi det er faktisk ikke alltid jeg forstår direkte hva som skal formidles jeg heller. Og da blir jeg redd for at jeg gjør om på noe, som gjør at det er et buskap som ikke kommer fram på rett måte.

Så da jeg kommer inn til familien på gården for å formidle de forskjellige tingene jeg har opplevd så er det over 20 stk. samlet der inne i stuen.

Ja – da er det bare til å begynne å oppsummere til familien da.
Og selvfølgelig, som forventet, så blir det veldig mye følelser rundt dette med ulykken. Da viser det seg at denne ulykken har splittet hele denne familien som hørte gården til.

Så den ene delen av familien var det nå som hadde samlet seg vedrørende denne husrensen, og det var faktisk en person der også som hørte til den andre delen av den splittede familien.
Så det som var magisk her var at denne informasjonen var veldig viktig for denne familien, for å skape fred og ro i familien igjen.

Den delen som var tilstede, var den som trodde at det hadde vært en ulykke, men så lenge den ene personen fra den andre delen også var der, så ble den viktige informasjonen overbrakt på riktig måte.

Det er akkurat dette jeg syntes er så magisk med besøkene fra den andre siden. De kan komme tilbake å gi informasjon som er så viktig for de gjenlevende. Så det at en hemmelighet kan du ta med deg i graven, er ikke alltid et helt rett utsagn.

Men så var det det her med disse nissene da. De med grønn og rød lue. Ja tenkte jeg, jeg må bare formidle dette også. Når jeg begynte å nevne disse 2 små ute i fjøset, begynte den yngste moren og faren på gården å måpe. Så fortalte de meg at de 2 små tvillingen deres på 4 år hadde kommet forrige jul og fortalt at de hadde sett og lekt med 2 små nisseunger ute ved fjøset. Og den ene hadde grønn lue og den andre rød.

”Jeg kan ikke tro det,” sa mor. ”Da var det sant det barna fortalte!”

Ja – og glad var jeg også for at jeg fortalte dette, fordi noen ganger så kan jeg småtvile litt på meg selv jeg også. Og for hver gang jeg får slike bekreftelser så får også jeg et bevis på at mine opplevelser er riktige.

Noen ganger så blir jeg så imponert over åndeverden. Både i forhold til hvordan de finner oss og for hvordan de husker.

Jeg hadde med meg en gruppe reisende på tematur ned til Spania, og der var det en dame som var med gjennom sin søster. Hun var veldig klar og tydelig at hun ikke var så veldig åndelig, men hadde lyst til å være med på reisen for turen sin skyld, og samværet med søsteren.

Den ene kvelden hadde vi en åndelig samling oppe på takterrassen, og jeg skulle se hvilke energier hver og en hadde med seg på besøk. Da det var denne damen sin tur, så trodde hun helt sikkert at hun hadde ingen med seg, men hun kunne jo prøve å være med på oppgaven likevel.

Med en gang dukket en energi opp. Det første jeg så var en gammeldags nonnekyse. Etter litt mer informasjon fra åndeverden så viste det seg at det var søster Claire som hadde kommet på besøk til oss i Spania. En gammel nonne fra Jerusalem, som denne damen her hadde hatt som sin overordnede da hun jobbet på et sykehus der nede, for over 20 år siden.

Det var en streng nonne vi hadde på besøk, men mellom den levende damen og den avdøde nonne var det kjærlighet. De skulle vise seg det at denne strenge nonnen, som hørte til ledelsen på dette sykehuset, hadde mange gode og viktige råd å gi denne damen, som hun kunne benytte seg av i sin omsorgsjobb.

Og da blir jeg så ydmyk ovenfor det arbeidet jeg gjør. Her sitter vi på en takterrasse i Spania og en nonne fra Jerusalem finner oss. En dame som vedkommende ikke hadde vært kontakt med, på mer enn 20 år siden, dukket opp og finner en av sine ansatte, for å gi et par gode råd i forhold til en jobbsituasjon.

Ja, ser du ikke magien i denne situasjonen, så kan du aldri tro på magi heller.

Damen som fikk besøk begynte i alle fall å tro. Hun gav seg ende over for hva hun var med på og opplevde. Så igjen. Tusen takk til åndeverden og for hvor mye de er villig til å hjelpe og støtte oss mennesker med.. Tusen takk!

Ja, åndeverden kan noen ganger bare bekrefte enkelte ting, så vil alle begynne å tro at de finnes. Men det er vel egentlig lagt opp litt slik, at det skal være av egne valg vi begynner å tro på at det finnes noe mer mellom himmel og jord.

For dere som har vært glad i dyrene dere,s så vit at de er også over på den andre siden. Jeg opplever stadig vekk at gamle kjæredyr også er på besøk rundt eieren sin.
Hyggelig.

Jeg er veldig glad i dyr selv så det er en glede for meg hver gang jeg får dyreverden på besøk.

Jeg opplever at for hver generasjon som vokser opp så blir de mer åndelig. Veldig mange barn i dag har opplevelser som kanskje noen voksen syntes kan være litt vanskelig å forstå. Det som er viktig er å prøve å være nysgjerrig på hva barna opplever, istedenfor å bare avslå de med at det ikke er noen som står borte i hjørnet der, eller at de tror det er noen under senga.

Når barn føler at de har opplevelser som deres foreldre ikke har, så begynner de å bli redde og stenger av. Det er veldig synd, fordi da stenger de også av den viktige følelsen de har i magen sin – som er intuisjonen deres.

Den kan være veldig kjekk å ha, i flere sammenhenger enn bare i den åndelige og spirituelle. Den kan være fin å ha med seg gjennom livet når det gjelder å velge venner, jobb og andre typer situasjoner.

I dag er det heldigvis større åpenhet rundt det åndelige, så jeg opplever at foreldre tar kontakt med meg en gang i mellom fordi de ikke helt vet hva de skal svare sine barn. Og det er kun fordi da stenger ikke barnet av like fort. Veldig ofte viser det seg at foreldrene også er åpne, men ikke helt vet det selv, eller har selv stengt av.

Mye av våre opplevelser angående det åndelige og de spirituell forgår på innsiden av oss.

Et veldig fint sitat er slik:
Jeg lukket mitt ene øye og så halvt –
Jeg lukket begge og så alt!

Dette forteller det meste syntes jeg. Det er på innsiden vi lever i vår egen magiske verden og veldig lite finner vi faktisk på utsiden av oss selv.

Det er du som er mirakelet i verden. Du og alle dine egenskaper. Så begynn å utforske deg selv og alle de opplevelser du har, så er jeg sikker på at det er mange flere av dem, enn du kanskje er klar over.
Lykke til. 💜

Er du medlem og vil lære mer om åndeverden? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,- pr.mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*