Om meg

Mitt ønske og drøm med dette nettstedet er å kunne gi deg spennende informasjon og muligheter slik at du også kan få lærdom, kunnskap og magiske opplevelser.

Hei fine deg ❤

Jeg heter Heidi Rummelhoff og bor i Fredrikstad.

Jeg er opptatt av hva livet vårt egentlig handler om og kan by på. Det har ført meg inn på en spennende indre og ytre reise. Jeg vet nå at det finnes mye mellom himmel og jord som vi ikke kan se med våre 2 fysiske øyne. Jeg vet at det finnes et liv etter døden – at det finnes mange liv – og jeg vet at dette livet egentlig handler om å lære seg en gitt oppgave.

 

Jeg tør påstå at ”jeg vet” fordi jeg har kontakt med åndeverden og Universet.
Jeg ser, føler og hører deres budskap til oss mennesker og jorden vår.
Jeg har stor respekt, ydmykhet og ærefrykt for den informasjonen jeg mottar og formidler videre fra Universet, men det beste med det hele er at jeg gjennom min reise hittil i dette livet som er blitt litt over 50 år, er at jeg vet at jeg ikke er spesiell eller unik som kan dette. Jeg vet nemlig at gjennom å bruke de medfødte sansene vi alle har i kroppen vår slik som:

  • Det visuelle – som er å se og få informasjon i tankene våre gjennom bilder
  • Det kinestetiske – som betyr å få informasjon gjennom våre følelser.
  • Det auditive sanseapparatet – som er å få informasjon gjennom vår hørsel,
    og gjennom lukt og smak kan få akkurat den kontakten som jeg har med skaperverket.

Det kan vi alle lære. Er ikke det fantastisk?

Medium eller klarsynte er ikke født som noe helt spesielle personer med spesielle evner. De er helt vanlige mennesker som bruker sine naturlige medfødte sanser og har satt sine sanser i ett system som de selv forstår slik at de kan kommunisere med åndeverden.
Så skal det selvfølgelig sies at noen er klar over at de har disse evnene tilgjengelig fra de kommer til denne verden og begynner å bruke de med en gang –
også er det slik som meg – som jobber de fram sakte men sikker gjennom læring, øving og tillit, for til slutt å kunne åpne opp og kommunisere med noe som er større en seg selv – og de som er over på den andre siden. Jeg er veldig takknemlig for det!

Husk dette er en gave som alle vi mennesker har tilgang til.
Å få lov til å ta del i en spennende dimensjon og en verden som vi ikke fysisk ser hele tiden. Det eneste vi trenger som et utgangspunkt er ”å tro på” at det finnes noe mer mellom himmel og jord som ikke alltid kan forklares. Resten kan læres!

Jeg mener at det er mange veier til Rom. Mange innfallsvinkler, porter og portaler til å finne sin egen sannhet og sin sjel, finne sitt eget ekte, ærlige og sanne møte med universet, helheten og evigheten.
Derfor har jeg laget denne nettsiden her – Heidis Univers…

Min nettside

For meg har navnet på nettsiden – Heidis Univers –  2 betydninger.

Den ene er at jeg har et ønske om å ta dere med i mitt møte med universet og åndeverden og hvordan det påvirker meg og min hverdag. Formidle og dele med dere hva slags informasjon jeg får fra den ande siden. Hva mine opplevelser og takknemlighet er ved å kunne være en del av 2 magiske dimensjoner. Få lov til å dele med dere det som er min egen sannhet. I tillegg kunne lære dere og gi dere tips hvordan dere også kan få tilgang til denne muligheten med å kommunisere med åndeverden og Universet.

Den andre betydningen med Heidis Univers er at jeg har knyttet til meg og samarbeider med mange dyktige mennesker og sjeler om denne nettsiden. Slik kan jeg få gitt dere enda mer informasjon og opplevelser i emner som jeg selv ikke er like kunnskapsrik og bevandret i.

Det bidrar til å få deg til den balansen, frekvensen og energinivå som du selv ønsker enda raskere, slik at du også kan leve det gode balanserte livet, med hele ditt potensialet som passer for deg og din reise.

En slik side som Heidis Univers er noe jeg har savnet i min åndelig og spirituelle reise i dette livet, så derfor ønsker jeg å gi DEG en slik mulighet og inspirasjon.
(Også må jeg bare innrømme at jeg også har fått beskjed fra universet om å lage den da)

Stor klem fra Heidi

Jeg er godkjent medlem av