Åndeverden - Engler - Husrens

Husrens Introduksjon

En husrens og husbalansering er en registrering og oppsummering av energier og energiavtrykk fra innsiden av huset eller fra grunnen som huset ligger på.

Energier og energiavtrykk som kan ligge igjen fra andre en deg selv. En husrens betyr da at vi renser ut og fjerne de energier og energiavtrykk som er stedbundet om som en ikke lengre ønsker å ha der.

Vi har flere typer energier og energiavtrykk. De vi snakker om her er de energier som kan ligge igjen inne i huset ditt, fra grunnen der huset er bygget eller fra området rundt huset ditt.

Noen kaller det også ånder, åndeverden eller spøkelser.

Derfor jeg kaller det et energiavtrykk, er fordi at min erfaring er at alle sjeler alltid kommer over til ”den andre siden” etter sin død. De reiser hjem.

Inne i huset vårt kan vi både kjenne, føle, se, høre, lukte og registrere energier og avtrykk fra:

  • Tidligere ukjente avdøde energier som er stedbundet til et hus eller en plass.
  • Vi kan registrere avtrykk etter handlinger og gjerninger – både fra kjente og ukjente avdøde.
  • Vi kan også kjenne på energiavtrykk fra de som enda lever. Avtrykk de har lagt igjen i et rom eller et hus etter store følelsesmessige opplevelser eller handlinger som har foregått på stede.
  • Avtrykk fra kjente avdøde personer eller dyr kan vi oppleve.
  • Avtrykkene kan også være fra våre egne hjelpere/guide som vi har med oss selv i hverdagen.
  • Husk at også i eiendeler og gjenstander fra andre mennesker kan det ligge igjen energiavtrykk.

Vi mennesker er forskjellige og registrere energier ulikt.

Noen er veldig “åpne” og blir påvirket av energi og energiavtrykkene som de omgir seg med i hverdagen. De kan registrere både psykiske og fysiske plager. 

Det er da enda viktigere å ta en husrens, slik at de ikke går rundt i en hverdag å føler seg tappet for energi. Eller at du går å kjenner på fysiske smerter som i utgangspunktet ikke hører til deg selv.

Noen mennesker kan “se” energiene de har på besøk med sitt 3. øye, men behøver ikke å fysisk føle de eller energien deres. Noen “ser” de akkurat som om de skulle være levende eller noen kan se energiene som om de skulle være et hologram.

Noen mennesker føler at de har disse energiene på besøk. De vet at de har besøk. Føler at det går noen etter de opp trappene, at de ikke sitter alene i sofaen sin eller at de føler at noen ser på de.

Noen lukter at det er noen der… De lukter tobakksrøyk, parfymelukt, svettelukt eller andre typer lukter.

Andre hører.. De hører noen prater i huset sitt, at det slamrer i dører eller skapdører, det hører at noen går i trapper eller at det beveger seg noen på gulvet i etasjen over de.

Andre som ikke ser, føler, hører, lukter eller smaker like mye kan føle energinærvær ved at de blir slitne i huset sitt.

Så hvordan kan dette skje?
Jo det er fordi vi er som en antenne med radar som hele tiden jobber ut ifra og inn i mot aura og energifeltet vårt. Helt ubevisst selv om du ikke tror på energiavtrykk engang så kan kroppen din registrere slike energier.

Det er gjerne den største grunnen til at noen tar kontakt for en husrens. De føler seg slitne og utmattet i sitt eget hus som egentlig skal være deres ladestasjon, hvileplass eller fristed.

Veldig ofte er det barna i huset som ikke tør å ligge alene på soverommet eller opplever at de ser eller hører noen tingen i huset.

Eller at dyrene i huset har en litt merkelig adferd. At de plutselig stiller seg på golvet i stuen å bjeffer på tingen i huset som eieren ikke kan se.

Jeg opplever også at det kan bo flere levende mennesker i det samme huset og noen føler veldig at det er ukjente energier på besøk. At de ikke er alene. Mens andre ikke føler noen ting og skjønner ikke helt hva partneren eller familiemedlemmene sin snakker om i det hele tatt

Noen syntes enda at dette med husrens og åndeverden er et vanskelig tema og klarer ikke alltid å snakke med noen andre utenfor huset sitt om disse emnene.

Noen mennesker føler også mye frykt da de registrere/føler åndebesøk, og tenker at det er noe negativt som er på besøk hos dem.

MEN HUSK: Som regel er det ens egen frykt for det ukjente som vi registrerer, så det handler gjerne om din egen frykt og ikke noe negativt!

Hvordan vite at en har energi eller energiavtrykk i huset??

  • Føler du at du ikke er alene i huset ditt ?
  • Du hører lyder av aktiviteter som ikke kan sees ?

….om noen av disse tingene kan virke kjent, så kan det være en mulighet for at du føler nærvær eller har ukjente besøk hjemme hos deg !!

Og det som er veldig morsomt med hele husrensen er at energiavtrykkene de får med seg det meste.
Etter at noen har tatt kontakt med meg og vi har gjort en avtale om husrens, så har energiavtrykkene så lett for å endre seg.

Noen ganger blir de helt stille og hureierene tror at nå finner ikke Heidi noen energier når hun kommer – eller så forsterker de seg veldig fordi de vet at nå kommer noen på besøk snart og skal snakke litt med de.

Merkelige saker..

Hva skjer under en Husrens?

Jeg starter med å ta en liten runde rundt i huset og hagen for å ta inn informasjon om hvilke energier eller avtrykk som er tilstede.

Deretter tar jeg en prat med de som bor der for å fortelle om hva jeg har registrert. Da får jeg gjerne en tilbakemelding om hva de eventuelt ønsker å gjøre med sine energibesøk.

Om hvilke de ønsker å fjerne og hvilke energier de syntes er helt greit å ha på besøk. Viser det seg at det er kjente og kjære avdøde som er på besøk, tar vi gjerne en liten prat med de avdøde om de skulle virke forstyrrende for huseierne i hverdagen.

Fordi kjente og kjære som kjenner de som bor fysisk i huset kan jeg ikke rense bort. De kommer på besøk for at de kjenner de som bor der.

Deretter tar jeg en balansering av energiene i huset og renser hele huset med salvie. Noen ganger velger jeg også å sette en beskyttelse på huset, om det skulle være nødvendig.

Etter en husrens så kan energi og energiavtrykk oppføre seg på litt forskjellige måter. Noen energier kan bli litt mere intense før de forsvinner helt. Det kan skje fordi jeg har vært der og pratet litt med de og gitt de næring ved å ”se” og ”snakke” med de.

Det er ikke noen direkte oppskrift på dette, da det er like mange forskjellige energier og energiavtrykk som det er mennesker……….!
Og andre som utfører husrens gjør det sikkert på en annen måte..

Det er en spennende verden vi lever i, men hjemme i huset vårt må vi ha en rolig og trygg base slik at vi kan få være på ladestasjonen når vi trenger det!

…og hvis du skulle lure på om du har energier i huset ditt, så kan jeg nok konstatere at det har du.

Det er samme hvilke hus jeg kommer inn i så er det energiavtrykk der.

Jeg har mange opplevelser gjennom årene vedr husrens. Jeg har vært i et stor flott hus hvor kona i huset ikke ville gå ned i underetasjen til vaskerommet sitt og barnebarna ikke ville ha gått ned i kjellerstuen. Hvor jeg har gått ned og har funnet energiavtrykk av Gestapo i underetasjen og sett hvordan det har pågått avhør av norske krigsfanger. Det er ikke så rart at det føles ubehagelig å gå ned dit da det var igjen så mange energiavtrykk etterlatt i frykt.

Ofte kan jeg også oppleve at de som er nært beslektet til de jeg skal på besøk for husrens kommer å setter seg i bilen min på vei til husrensen. Da har de gjerne noen ekstra opplysninger å komme med.

Noen av tilbakemeldinger jeg har fått på mine husrens og balanseringer:

Er så takknemlig for husrensen dere tok hos oss !! Fra første natten etter at dere var her og renset sov gutten vårt på 3,5 år igjen, og HELE natten.. Han har ikke sovet en hel natt på snart 1 år. Vi syntes også det var veldig moro å få høre at vi hadde med oss besteforeldre også.. Be veldig rørt over å tenke på at de er i huset vår sammen med oss.. og at det var de som vi en gang i mellom følte var på kjøkkenet vårt. Tusen takk for at dere hjalp oss med dette !! Vi tar kontakt igjen om det skulle dukke opp noe mere !!

TUSEN TAKK for hjelpen !! Endelig kan jeg puste i huset vårt igjen. Har gått med en følelse av å ikke få puste ordentlig. Har fått tilbake kjærligheten i veggen igjen 🙂 Er så glad for det !! Spennende at du tok inn en hund som sprang rundt her, for vi har faktisk hatt hundehår her inne, men aldri hatt hund !!  Godt å tenke på at de som bygde huset nå kan gi slipp på energiene sine og la oss som bor her få slappe av !!  Takk !!

Og jeg sier: Selv Takk!!
Takk for at energiene tar kontakt med meg og at jeg får lov til å være en kontakt mellom det jordiske og Universet. Det er en like stor gave for meg som det er for alle de andre som opplever det å få hjelp….

Er du medlem og vil lære mer om husrens? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*