Selvutvikling - Ego og Sjel - Tegn

Tegn Introduksjon

Å få tegn i sin hverdag er magiske opplevelser. Og det er mange av dem. Nøkkelen er nysgjerrighet og undring. Vi må bare passe på å ha tilstedeværelsen i hverdagen vår, slik at vi kan legge merke til de gjennom sansene våre. Fordi tegnene blir vist oss, og da må ikke vi være opptatt av alt annet.

De kan nemlig også være som en stille hvisken. Og i kampen om oppmerksomheten i disse tider vi lever i, hvor alt for mye fokus er rettet utover mot omverden istedenfor innover i oss selv til sansene våre, så har både energier fra Universet og vår egen sjel noe å konkurrere med, for å bli sett og hørt av oss.

Tegnene kan også være helt klare og kraftige. Slik som kraftig banking i vegger, fysiske klapp på skulderen eller at et tre detter ned foran bilen din slik at du ikke skal kjøre videre. Noen har til og med opplevd at bilnøkkelen er blitt borte slik at det ikke var mulighet for å sette seg fysisk i bilen for å kjøre. Kjøre på den veien hvor det oppstod en ulykke i samme tidspunkt, hvor de faktisk skulle vært der.

Eller et av de tegnene jeg fikk da jeg holdt på med denne nettsiden her. Gjennom et besøk og oppfølging av et budskap på et kort. Jeg var på sjamankurs, og i tillegg enda en ekstra bekreftelse og et tegn, da jeg kom hjem til familien etter endt kurs.

Det som skjedde var at akkurat i det vi skulle gå inn i en øvelse som handlet om sjelebit henting, så opplevde jeg at jeg fikk et besøk på min høyre side. Jeg satt på en stol og kjente først en slags kulde mot huden min. Så jeg tunet meg litt inn og ble nysgjerrig på hvem det kunne være.

Jeg ble litt overrasket da jeg så en kropp med litt lite klær og et egyptisk tørkle hengende rundt livet. Jeg hadde opplevd å få noen kraftdyr på besøk først, og da jeg var på sjaman-utdannelse så var jeg også litt mere tunet inn på tegn fra kraftdyr – følte jeg selv. Så derfor var jeg litt overrasket..

Jeg tittet videre oppover på kroppen til besøket mens jeg satt på en stol. Overraskelsen ble enda større da jeg så at han hadde noe som liknet et fugleansikt. Ja, der kommer kraftdyret inn – var min umiddelbare tanke og reaksjon.
Deretter ble vi guidet inn i den planlagte øvelsen og jeg glemte hele energibesøket..

På kvelden etter kursdagen så ble vi sittende, flere av kursdeltagerene, å snakke sammen om dagens opplevelser. Da kom jeg plutselig til å huske på energien jeg hadde fått på besøk, tidligere denne dagen. Da jeg nevnte det for de andre deltageren sier plutselig den ene av de: “Han vet jeg hvem er. Det er Toto. En egyptisk oppsteget mester”.

Hun slo opp på nettet og fant det rette kortet fra kortstokken”Oppstegne Mestere” og begynte å lese om denne mesteren Toto.

Jeg må jo si at overraskelsen ble stor da han var betegnet som opphavsmannen til skriften og det å formidle gjennom skrift. Og budskapet hans var: Skriv!
Han oppfordret til å skrive ned åndelig budskap og det å formidle og opplyse verden om åndelighet gjennom skriftens kraft.

Som nevnt tidligere så holdt jeg jo nå på å lage en ny nettside og satt gjerne oppe hele natten for å skrive og bli ferdig – fordi det var kun da jeg hadde ledig tid. Avtaler var booket på dagtid og om kvelden var det kursvirksomhet, dermed så måtte jeg bruke nattetimene for å kunne bli ferdig med prosjektet.

Akkurat dagen før, hadde jeg hatt litt høye skuldre og tenkt slik at: ”Jeg får bli ferdig da jeg blir ferdig. Det er så mye arbeide så jeg tror ikke jeg klarer å bli ferdig..”. Nå går de neste dagene bort til kurs så hvordan skal jeg ha mulighet for å prioritere og bli ferdig?”

Så da jeg fikk dette kortet så måtte jeg tenke over, og minne meg selv på, hva jeg forteller til alle dere andre når jeg holder kurs eller i coaching samtaler:
”LEGG MERKE TIL TEGN. DU HAR IKKE FÅTT AKKURAT DENNE INFORMASJONEN FOR IKKE NOE” – pleier jeg faktisk alltid å minne de på.

Ja ja.. Tenkte jeg: Budskapet skal ut og frem og jeg bøyer meg for Universet..
Jeg må bare fortsette å jobbe med nettsiden min Heidis Univers da. Selv om det er nattestid.

Det som også var moro, var det jeg opplevde da jeg kom hjem til familien etter denne langhelgen med kurs. Da sa mannen min: Jeg har tatt opp et program til deg på tv jeg Heidi!! Det er fra Egypt. Pyramider og sånn. Kan sette på til deg jeg…

Han ordner med tv og setter på. Det første jeg ser er en gedigen pyramide med en innrisset Toto, fra bunnen på pyramiden til toppen av den. Programmet fortsatte og det handlet om Toto og hva han stod for, sammen med andre egyptiske guder!!

Ja så her var det synkronisering på sitt beste.

Så da kan vi liksom ikke late som om vi ikke ser budskapet heller da. Dermed brettet jeg opp armene og fortsatte å skrive for siden min, fordi slike tydelige tegn har jeg respekt for og er ydmyk over.
Også ble jeg ferdig til slutt!!
Så det hjelper på motivasjonen med noen tegn som viser deg at du er på rett vei.

De vi kan få tegn ifra er sjelen vår, våre guider fra universet, åndeverden, gjennom dyr og våre medmennekser.

Her kommer noen eksempler på hvordan og hva vi kan motta tegn igjennom:

Tempraturforandringer:
Et at de mest opplevde tegnene er at det føles som en tempraturendring rundt deg. Det kan føles som om det kommer et kaldt gufs fra et vindu eller en dør som står åpen. Denne tempraturforandringen får også lysene til å blafre, gardinene dine til å lee på seg, eller taklamper som begynner å svinge fram og tilbake.

Dufter:
Mange forbinder spesielt blomsterdufter med enkelte avdøde. En av blomstene som gjerne er en gjenganger er roseduft. Så, mange opplever at når roseduften er rundt de så er deres kjære på besøk.

Elektrisistet:
Mange tegn kommer igjennom til oss via elektriske apparater. Det kan være at de blinker med lamper, lyspærer som slukner, de elektiske lektøyene til barna slår seg plutselig på.

Å bli strøket på kinnet eller over håret:
Det er flere som forteller at “det er noen som stryker meg over håret, på kinnet på ryggen osv”, så fysisk berøring er et veldig godt tegn på at du har noen på besøk.

Sommerfugler:
Sommerfugler, hvite duer eller fugler som kommer, setter seg på vinduet og titter inn.

Symobler:
Symboler er et magisk tegn. Det kan du få gjennom flere opplevelser. Enten ved å se de samme symbolene dukke opp gjennom media, gjennom drømmer eller gjennom dine medmennesker.

Drømmer:
I dine drømmer finnes det også muliget for tegn og svar. Du kan igjennom dine drømmer få besøk av både dine guider, åndeverden og din egen sjel.

Gjenstander:
Gjenstander kan flytte på seg eller dukke opp. Det er veldig ofte et godt tegn på at noen er rundt deg. Slik som fjær.

Meditasjon:
Gjennom meditasjon, stillestund, en tur i skogen, ligge litt på sofaen i stillhet, så kan det komme informasjon og tegn til deg. Jeg opplever veldig ofte at mennekser som trekker seg litt inn i seg selv, gjennom en øvelse – frir seg litt ifra omverden – opplever at det kommer tegn til dem.
Gjennom dine tanker, følelser, hørsel, lukt eller smak.

Lysglimt:
Har du noen gang opplevd å se et lite lysglimt rundt noen? Et lite glimt som er litt utenfor det skarpeste synsfeltet ditt? Så flytter du blikket ditt mot lysglimtet så blir det borte. Ser du slike glimt så ser du energier.

Forvarsler:
Mange opplever forvarsler. De kan være både positive og negative.
Noen får drømmer, tanker, følelser eller en intuisjon på at det er noe godt i vente. De kjenner en godfølelse. Andre kan kjenne en form for frykt for at det er noe galt som skal skje. Disse forvarslene er veldig forskjellige fra person til person.
Min egen opplevelse av et forvarsel var når jeg, i høsten/vinteren 2019, stadig kjente at det var noe som dyttet meg fremover. Jeg kjente det også fysisk noen ganger, at 2 hender dyttet meg fremover. Av erfaring så vet jeg at Universet vil at jeg skal gjøre noe. Så jeg fikk en følelse av at jeg skulle utrette noe, men visste ikke hva. Jeg skjønte at det var noe jeg skulle gå i mot og opplevde det som en forventning og litt spenning, men jeg visste som sagt ikke hva det var.
Helt til jeg rundet januar 2020 og fikk beskjed, gjennom en stemme fra Universet, om at jeg skulle lage denne nettsiden.
Jeg vet ikke hvem som sa det til meg. Jeg hadde fått den beskjeden for et par år siden gjennom en aurakonsultasjon fra vår gode venn, Trond Engen. Men ellers så hadde jeg ingen tanker rundt noe slik.

Så slike forvarlser lærer vi oss gjerne å kjenne gjennom våre tidligere erfaringer, hvor vi har fått slike tegn før, så ser vi i ettertid hva de innebar.
Og det er klart når det går 2 mnd, og covid-19 smeller inn, så skjønner jeg selvfølgelig budskapet med å være tilgjengelig på nett. Og i tillegg så fikk jeg beskjed om at slik som tilstandene vil bli fremover, med mye frykt og ensomhet, så var det viktig at mennekser fikk mulighet for å fylle på. Få tilgang til kunnskap og selvutvikling hjemme i sin egen stue.

Englekort/Tarotkort
Kortstokker med åndelige eller hverdagslig budskap er magiske hjelpmidler som man kan få flotte tegn fra.
Det er helt utrolig hvor mye riktig informasjon slike kort kan gi deg.

Be om å bli vist tegn:
En fin måte å oppleve dette med å få tegn, i fra noe som er større enn oss selv, er og begynne å spørre etter det. Inviter tegnene inn. De som spør – de får!

Men husk at når tegnene kommer, så ikke tvil. Ikke gi en tilbakemelding om at du må ha et enda større tegn for å være sikker.
Da må du ha tillitt!

Når du legger merke til tegnene fortere så får også Universet, sjelen og åndeverden en tilbakemelding om at du er koblet på.

Fordi er det noe Universet og åndeverden ønsker, så er det å få kontakt med deg.

Men så er det jo slik da – at vi har et ego på innsiden, som noen ganger tar sine selvbestemte briller på. Og da er det ikke alltid vi ser våre valg like godt.
Da er det også vanskeligere å ta de rette valgene.
Det er derfor vi har med våre hjelpere. De er der rundt oss og prøver å hjelpe oss med sine tegn. Så er det opp til hver og en av oss..

Fordi vårt liv blir summen av valgene vi har gjort. Derfor så er det alltid så spennnede å være nysgjerrig på de valgene vi har tatt og se hvor de har ført oss. Har det ført oss nærmere det livet vi egentlig ønsker? Eller har det ført oss lengre i fra det livet?

Men hver dag starter med nye muligheter, og det er aldri for sent å begynne på nye veier dersom vi ønsker det. Det er da det er så godt å kunne oppleve tegnene fra våre veivisere. Noen ganger kan vi kanskje ikke forstå hvorfor vi fikk det tegnet – og hvorfor vi fulgte det.

Men etterpå, når vi har fått hele summen av dette tegnet og valget, så får vi gjerne muligheten til å se hele bildet. Da forstår vi som regel hva som var gevinsten i den settingen og er takknemlig for det.

Er du medlem og vil lære mer om tegn? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*