Horoskop - Månen - Orber

Orber Introduksjon

Har du noen gang tatt et bilde og fått en hvit eller farget runding på bildene dine?
Noen ganger er det et fantastisk mønster inne i denne rundingen også?
Du har kanskje ikke helt skjønt hva det er heller?
Trodde at du har fått støv på linsen din?

Nei, dette er ikke noe støv på linsen din.
Da har du fått tatt bilde av en orb, lyskule, åndekule eller en sjelsboble – som også noen kaller det.

Noen velger også å kalle det portaler mellom vår verden og det hinsides.

De som har gått over på den andre siden prøver alle virkemidler for at du skal forstå at de er med deg, besøker deg, prøver å hjelpe og kommunisere med deg i hverdagen din. Også da gjennom å vise seg for deg som en orb på dine bilder eller film.

Da må jeg bare nevne for deg at slike orberbilder er faktisk lagt frem i det norske rettsvesen i 2012 som bevis på at det fantes energier i et hus som var blitt kjøpt.

Hvordan rettsaken endte vet jeg dessverre ikke, men her er et av bildene som ble vist fram i retten.

Det har vært mye diskusjoner og debatter rundt dette her med orber. Snakker du med de som er skeptiske til det åndelige så vil de fortelle at det er støvkorn. Enten på linsen din eller hengende i luften. Eller at lyset du ser kom fra blitzen eller solen. Ser de noe som beveger seg på filmen din så vil de si at det er et insekt som flyr slik at det oppstår en slik bevegelses effekt.

Men det er lov til å ha sine egne meninger og det er viktig at om vi velger det som er rett for oss selv.

Jeg har hatt flere kurs hvor kursdeltagere har hatt med deg kamera og tatt bilder av rommet mens vi jobber, og fått med seg orber – som jeg kaller det – på bildene sine. 

Det kan være forskjellige energier som kommer med på bildene våre.

Jeg opplever at hele hierarki systemet fra skaperverket kan vises seg som forskjellige orber. Helt ifra den «nederste rangen» som har med kjæledyr og avdøde å gjøre. For så videre oppover til skytsengler, erkeengler og enda høyere oppover i systemet helt opp til serafer som er de høyeste i englenes hierarki.

Jeg opplever også det at det er forskjellige farger på orbene når jeg ser de med mitt 3. øye. Noen ganger så kan det være at jeg sitter og har konsultasjoner med mennesker og at det blinker rundt personen med et hvitt lys. Som om det skulle vært flere ildfluer som flyr rundt de. Om du prøver å se etter de og følge de med øynene dine så forsvinner de igjen. 

Noen ganger da jeg ser de med det det 3. øyet så opplever jeg også at de har en lyseblå farge. Da er min erfaring at de har en høyere energifrekvens, så da får jeg beskjed om at det kan være erkeengler, oppstegene mester, eller en annen guide av litt høyere rang.

Noen ganger opplever jeg også at personen er en gammel sjel med en livsoppgave som er en utfordring, fordi det er ikke så mange liv igjen å leve.

Jeg har også opplevd at jeg selv og andre har fått tatt bilde av nydelig engler hvor du på bildet virkelig ser at energien har en englefasong med vinger. Noen ganger så kan du også oppleve å se energiene på bildet som en hvit eller farget sky/tåke/dis/røyk som har plassert seg en plass på bildet ditt.

Noen steder hvor du har mulighet til å få ekstra mange slike orber på bildene dine er om du besøker gamle historiske plasser hvor det har vært mye energiavtrykk.  Spesielt i gamle kirker, gravplasser, vikingsteder, historiske plasser, steinringer og på steder der hvor det har vært tatt betydningsfulle avgjørelser gjennom historien vår.

Du kan også oppleve de tett på nyfødt barn som da er godt overvåket av Universet med sin skytsengel, guider og nær avdød familie. For husk at om de nære og kjære hadde levd så ville de ha vært med på denne begivenheten, så derfor er de der nå også bare i en annen form som gjennom ånden sin isteden. Og jo sterkere farge eller mere orben er tydelig og klar, jo mere tilstedeværelse er energien i sin egen kraft rundt deg og dine. Enda sterkere er manifesteringen til orben gjennom sin energi, slik at den er enda sikrere på at den vil syntes og få din oppmerksomhet på bildet ditt.

Om du tar naturbilder og orber dukker opp så kan det være naturåndene du får med på bildet eller filmen din. I forhold til sjamanisme så er det både alver og feer i skogen. I tillegg til at alle naturvekster har også sitt eget energifelt. Det er noen ganger muligheter for å få med seg aura og energifeltet til trær og planter også på bilder og i film.

Hvis du syntes at du ser et glimt i sidesynet ditt og du lurer på om det er en energi eller orb der, så kan du lett få svar om du skulle være så heldig å ha husdyr. Spesielt da katt eller hund. Er det noen dyr er spesielt flinke til så er det å se orber rundt der de er. Dyrene har lett for å følge de med sine øyne og noen ganger så kan du se hele hodet til dyret beveger seg i forskjellige retninger, fordi de ser at orbene flyr rundt i rommet omkring seg selv eller deg.

Det er også noen som mener at de kan skille de forskjellige orbene fra hverandre når de ser orber på bildene også. De mener at de kan kjenne igjen orbene gjennom farger og i tillegg om det er høyere energier som erkeengelen Mikael, Rafels osv.. De mener på at hver erkeengelorb har hver sin fargestråle og at noen av de også har sine egne bestemte mønster.

De mener at:

  • Gabriel har en hvit farge med sirkler inne i orben,
  • Mikael er dyp blå og er ofte der du ser flere orber sammen på bildet.
  • Rafael har en klar grønn farge med sirkler i orben sin.
  • Uriel har en dyp gul farge med forhøyninger som ligner små runde perler.
  • Jofiel har en blekgul farge på orben sin.
  • Metatron har en dyp gullfarge som også ligner på orange.
  • Zadkiel kan gjenkjennes på det gjennomsiktige fiolette lyset.

Angående Serafer som er de høyeste i engel hierarkiet så mener de på at de kan kjenne de igjen på den gjennomsiktige klare kvaliteten, vanligvis alene og skimrer i mange pastellfarger der den rådende fargen er blå.

***************************************************************************
Her kan du også se noen eksempler på hvordan orber kan se ut om du fanger de opp på bilder:

Så neste gang du ser på bilder eller på filmen din så vær litt ekstra oppmerksom på om du har fått med deg noen tegn på at du har fanget inn energier som du eller andre har rundt deg i hverdagen sin. Jeg skal love deg at det er mye mere spennende å se bilder og film etter at du vet at det kan vises seg tegn fra Universet der 💜

Lykke til 💜

Er du medlem og vil lære mer om orber? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*