Skaperverket - Healing - Jording

Healing Introduksjon

Du må ikke tro på healing for å erfare at det virker!!
Det har jeg og mange andre healere opplevelser og erfaring på.

Og husk alltid på at healing energien er helt fri, kjærlighetsfull, uavhengig og tilgjengelig for alle. Uansett religion, verdensdel, fødested, kjønn, alder eller overbevisning. Den er fri!!

En sannhet er også at: Det er alltid nok healing energi fra kilden. Og vi som er healere vi er kun en lampeledning som fører energien fra kilden, gjennom oss selv og videre ut gjennom hendene våre. Og for meg personlig så er en healing behandling en gave til meg også. For så lenge energien går gjennom meg før jeg fører den til deg – så får kroppen min energipåfyll i tillegg.

Det som også er fint er at en healing er en tilleggsbehandling som passer sammen med alle andre behandlingsformer. Vi ber aldri våre klienter om å slutte med medisiner eller andre behandlingsformer. Det som er så fint med healing er at energien gjør også at kroppen har mulighet for å ta i mot bedre, slik at de andre behandlingsformene kan også da gi en enda bedre effekt for klienten. Så sammen blir dette vinn-vinn!

Det finnes flere sjangere innen healing, men her tar jeg nå utgangspunktet i Reikihealingen.

Healingens oppgave er å skape balanse i kropp, sjel og sinn.
Min sannhet er at kroppen vår er et mesterverk og et helt genialt system som har den muligheten til å lege seg selv om vi kan hjelpe den til å settes i balanse. Sykdommen og ondtene våre kommer pga. at det er blitt en ubalanse i systemet vårt.

Selvfølgelig er det mange faktorer som spiller inn her. Både miljø, arveegenskaper og hvordan vi velger å ta hensyn til kroppen vår og hva vi forer den med både psykisk og fysisk.

Reikihistorien

Hvis vi starter fra starten når det gjelder reiki healing så er opphavsmannen Mikao Usui som kom fra Japan og levde fra 1865-1926.
Han ble meget syk rundt 1900-tallet og hadde en nær døden opplevelse. Det fikk han til å revurdere livet sitt. Han satte det i perspektiv og ble en hengiven buddhist og begynte å studere healing-teknikker.

Han hadde noen sterke opplevelser i sine meditasjoner og tilstedeværelse, hvor han da fikk kanalisert ned noen tegn. Det er disse tegnene i dag som fortsatt lever og er brukt i Reikihealingen. Han hadde en drøm og en visjon og det var å utvikle et verktøy som kunne hjelpe mennesker til å lege seg selv og andre. Og helt personlig så syntes jeg han lyktes godt med det.

Healing har på verdensbasis vært tilsted i flere tusen år og er en behandlingsform som har vært benyttet av alle folkeslag og verdensdeler.

Så hva kan healing hjelpe deg med?

Reikihealing energien er altomfattende i sin virking og virker både på kroppen, sinnet og sjelen vår. Målet er å skape balanse slik at kroppen kan heale seg selv. Energien hjelper kroppen til å lade sitt indre batteri slik at kroppen får tilgang til den naturlige balansen sin igjen. Det kan være forskjellige grunner til at vi har fått tappet det indre batteriet vårt. Det kan være ubalanser i omgivelsene våre, sykdom i vår egen kropp, tapping av batteriet pga. ugunstig tankegang eller andre hendelser.

Reikihealing tar utgangspunktet i chakrasystemet vårt. Det er de indre engerihjulene våre som roterer rundt sin egen akse. Det er gjerne de som først kommer i ubalanse når vi blir berørt av alle de forskjellige sidene av livet. Da de er igjen satt i sammenheng med indre organer, så kan det hende at innsiden på kroppen vår etter hvert begynner å si i fra at det er noe som ikke er i fri flyt og har nok energi tilgjengelig.

Reikienergien er selvregulerende så den går dit kroppen trenger det mest. Så ved å berøre eller holde over det stede på kroppen der chakraene er plassert, så vet vi også at det er området hvor kroppen har evnene til å ta i mot mest mulig energi.

Rekienergien styrker og balansere på alle plan, sier vi. Det er også derfor den er så fin i tillegg til alle andre behandlingsformer. Som sagt så anbefaler vi aldri våre klienter om å slutte med verken medisiner eller andre former for behandling. Fordi healing understøtter alle andre behandlingsformer.

Det som er fantastisk med reikihealing er det at du kan også bruke den til selvhealing. Mange som går utdannelsen sin hos oss, de tar den fordi de ønsker å lære seg selvhealingen. Det og kunne ha denne muligheten med til å fylle på seg selv med energi. Og det har vi erfaring på hos oss under diss kursene og ved samtaler når vi treffes igjen. 

Hvis du ser deg litt rundt så er det energi i alt levende. I mennesker, planter og dyr. Dyr er også veldig mottakelig for healing. Og en gang i mellom så kommer det noen til oss som ønsker healing på dyrene sine. Og dyrene – det opplever i alle fall jeg – er prakt eksemplarer på den beste kunde.
De ligger eller sitter helt stille og bare titter på deg med store øyne. Det er akkurat som om de vet at du skal hjelpe og de kjenner energien på en helt spesiell måte. De begynner gjerne å slikke deg og når de føler for at behandling er over så hopper de ned fra benken og er klare for å gå ut.

Ettersom reikihealingen er selvregulerende så har jeg alltid tilliten til at dyret har fått akkurat det den skulle ha. Jeg har hatt mange takknemlige dyreeiere som hat tatt kontakt etterpå og fortalt om gode resultater…

Barn er også magisk å ha på benken. De er så ærlige og de tørr å kunne bekrefte hva de opplever og hva de føler. 

Mennesker kan oppleve det litt forskjellig å få healing. Noen syntes det er veldig behagelig og sovner på benken. Noen opplever prikking, varme, at kroppen kan rykke litt, eller at det dukker opp bilder i hodet eller følelser. Alt er helt vanlig. Vi mennesker er forskjellig og en healing behandling kan oppleves like forskjellig som det er mennesker. Noen blir veldig trette etterpå og andre blir fulle av energi.

Jeg pleier å si at healing viser deg hva du trenger. Så bare la kroppen vise vei.

Derfor er det viktig at alle som arbeider med mennesker har et innblikk i sin egen indre verden. Så vi kan stå stødig i oss selv om det kommer noen avreaksjoner fra våre klienter. Det er så viktig å vite hva som er vårt eget og hva som er andre sitt så ikke behandlerne begynne å gi veiledning på sin egne premisser og glemmer å være nysgjerrig på hva det handler om hos klienten sin.

Fjernhealing.

En annen mulighet for å få en healing behandling er å få en fjernhealing. Det betyr at vi kan heale noen på avstand og de behøver ikke å møte opp på en fysisk behandling og healing. Da tar vi gjerne en prat på telefonen først slik at vi skaper en bevissthet på hva behandlingen ønskes for. Når vi sender en fjernhealing så lager vi også sammen med klienten noe vi kaller en affirmasjon. Det er en setning som er laget slik at den sier noe om hvilken tilstand vi ønsker oss. 

Det som er en magisk mulighet angående fjernhealing er at den kan sendes fritt i sted og rom. Både til nåtiden, framtid og fortid. Så dette er en behandlingsmetode hvor det er mulighet for å lege sår fra fortiden. Og i tillegg legge framtiden til rette for seg selv.

Noen kan sammenligne fjernhealing med bønn. Det sendes en god energi med kjærlighetskraften, den universelle livskraften, den gudommelige energien eller hva vi ønske å kalle det. Den energien vi healere henvender oss til er den øverste tilgjengelige energien. Den universelle livsenergien som da finnes i alt liv. Og der ligger også den ubetinget kjærligheten tenker nå jeg.

Norges mest kjente healer.

En av Norges kjente healer var vel Marcello Haugen (1878-1967), som praktiserte ved Lillehammer. I det store norske leksikon så beskriver de han slik:

Som synsk og naturlege på heltid ble Marcello Haugen kjent for sine råd og behandling av sykdommer. Det var særlig plantemedisiner han brukte i behandlingen. Haugen kunne lese folks tanker, og han ”så” ting og personer langt utenfor observasjonsvidde. Han kunne fortelle Om vannårer på folks eiendommer, om dyr og personer som hadde gått seg bort eller forulykket, og om ting som var mistet eller stjålet. Som naturlege så han mennesket som et hele, både fysisk og psykisk skulle være likevekt.

Mye av denne livsvisdommen samlet han i boken Betraktninger over en dag, som kom i mange opplag.

Den meste kjente healeren i Norge, og som er i levende live er vel Snåsamannen?
En meget dyktig healer med store gaver. Han jobber for menneskene, kjærligheten og troen sin. All ære til han.

En av mine spesielle opplevelser når det gjelder å gi fjernhealing er når min egen far skulle inn på Rikshospitalet å ta en stor og krevende rygg operasjon. Han hadde da spurt meg om jeg kunne sende en fjernhealing til han på det grunnlaget at han ønsket at ”operasjonen var vellykket og at han kom seg raskt på bena igjen.

Jeg hadde akkurat da et reiki utdannelseskurs på gang og jeg spurte om de ville hjelpe meg med en felles gruppefjernhealing. Det syntes alle var spennende så vi startet med oppgaven. En slik fjernhealing skal selvfølgelig aldri sendes når personen ligger på operasjonsbenken så vi forberedte oss godt hele uken før.

Resultatet var overraskende godt og min far opplevde det som en meget kraftig energi og kraft som kom til han denne operasjonsdagen og dagene etterpå. Det ble så bra at han faktisk ikke fikk sovet igjen etter operasjonen og bare få timer etter inngrepet så gikk han ute i gangen på sine egne ben. Det som var ekstra moro var at når han gikk forbi glassdørene i gangene og så seg selv i sidesynet så opplevde han seg selv som lysende. Og han kunne i tillegg se at han hadde noen som gikk bak seg som også lyste opp.
Hans egne ord var: ”Heidi jeg hadde en engel som gikk etter meg i gangen og passet på meg.”

Det er den første gangen jeg hørte min far beskrive slike opplevelser, selv om jeg vet at han alltid har trodd det har fantes mer mellom himmel og jord. Og det var ikke bare han som var overrasket. Både sykepleier og leger kunne nesten ikke tro sine egne øyne da de så han spaserte ute i gangen så tidlig etter den lange operasjonen. En operasjon som hadde nesten tatt en hel dag. Så det endte faktisk til slutt med at de måtte gi han beroligende for at han skulle sovne med all den energien han opplevde på sin innsiden.

Og det var også en lykkelig slutt. At gikk bra og operasjonen var vellykket.
Så tusen takk til alle dere som var med å hjalp til. Her var det et stykke godt arbeide utført av elevene på utdannelsen og de fikk en fin og god opplevelse med hvordan energien virkelig virket i praksis.

Tro og vitenskap

Gjennom menneskets historie er det mange eksempler på at det har oppstått konflikt mellom tro og vitenskap. Kjente historiske eksempler er da Galileo (f.1564) sa at jorda ikke var solsystemets sentrum. Et annet eksempel er da Darwin (f.1809) hevdet at menneskene hadde felles stamfar med apene.

Det Norske Healerforbundet hevder at healing er et resultat av noe mer enn en tro. Det foregår mye spennende kunnskapsutvikling på flere fagområder som bidrar til å bekrefte menneskelige erfaringssannheter. Healing er ikke bare mirakler slik religiøse skrifter beskriver, men bevisstgjøring og utnyttelse av menneskelig potensial, intensjon og muligheter. I dag finnes avansert teknologi som både kan måle og gi bekreftelse for kroppens energi.

Ny norsk forskning på healing

Det norske healerforbundet gir oss disse opplysningen ang ny forskning:
Sammen med forskere fra NAFKAM og leger ved Sørlandet sykehus har healerne, Torunn Anthonsen og Nina Nes, medlemmer av Det Norske Healerforbundet, deltatt i en omfattende undersøkelse for å kartlegge hvilke plager deres klienter har hatt og i hvilken grad plagene har endret seg etter den alternative behandlingen.

I løpet av ett år, fra januar 2016 til januar 2017 har 92 av deres klienter blitt undersøkt, og resultatene av healingen er gode. De viser at folk som oppsøker en healer rapporterer vesentlige bedringer etter få behandlinger.
Interessant er at det er flere kvinner enn menn som rapporterer om bedring etter healing.  

Så hele tiden så går vi fremover i forskningen når det gjelder alternativ behandling. Men jeg tror også at det norske folket snakker for seg selv da det er gjennom befolknings undersøkelser vist at veldig mange av de norske menneskene benytter seg av alternativ behandling.

Husk at alle har vi healing evner. Det er bare det at de som er healere har satt energien i et system som gjør at den blir enda mer konsentrert og da virker den enda mer systematisk og sterkere. Men alle har vi evnen til å tilføre energi. Tenk når barna dine faller og slår seg. Det meste blir veldig bra igjen og smerten går fortere over når mamma eller pappa kommer og stryker over der som smerten oppsto. Det er healing på sitt beste det.

Så lykke til kjære venn – og ta frem den indre healeren i deg selv!

Er du medlem og vil lære mer om healing? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*