Chakra - Steiner & Krystaller - Fargeenergi

Chakra Introduksjon

Chakraer er et av de største og mest spennende læren i forhold til selvutvikling som jeg vet om. Jeg snakker jo stadig om dette puslespillet med mange brikker som skal pusles. Brikker som skal finne sin plass i vårt eget livspuslespill for å se eller føle helheten vår.

Min sannhet er at i chakralæren så er det mulighet for å finne mange av de viktigste brikkene for systemet vårt for å se hele sitt eget bilde og sin egen sannhet.

Gjennom chakraene får du muligheten til å få kontakten med det som er større en deg selv.

Så hva chakraer?

Chakra er et Sanskrit ord som betyr livshjulet.

Læren om Chakra kommer fra India og er ca. 5000 år gammel. Ifølge denne læren har kroppen hundretalls med energisentre. Både store og små. Mens det er de syv større sentre langs midten av ryggraden som det refereres til som chakraer.
Bare det at dette er en 5000 år gammel lære tyder på at det er mye sannhet i den. Det som fortsatt består etter så mange år er det tydelig at vi mennesker finner mye kunnskap og glede i, eller så mener jeg på at denne informasjonen og kunnskapen hadde blitt borte for flere generasjoner siden.

Disse chakraene blir ofte fremstilt som en type energihjul eller “lotusblomster” i kroppen vår. Gjennom disse blir din ånd og sjel mottagelig for kosmiske energier. De er svært følsomme for tankene våre, handlingene våre, følelsene og erfaringene våre og for vår kontakt med det spirituelle.

Chakraene er bla utgangspunktet for reikihealing. Det er chakraene som er hovedplassen på kroppen hvor reikihealerene tilfører klienten healingenergien.

Derfor kan kunnskapen om og hva som ligger i chakraene dine gi deg veldig verdifull informasjon. Det er også derfor mange mener at yoga er så helsebringende for kroppen vår. Fordi de hjelper kroppen med å skape balanse i disse hjulene og hjelper oss med å forløse følelsesmessige minner.

I tillegg så kan du gjennom å bli kjent med hva de forskjellige chakraene representere, bli veldig godt kjent med hvordan du kan kommunisere med deg selv og universet gjennom dine chakraer. I disse energihjulene ligger det mye muligheter for lærdom og kunnskap. Vi kan si at de representerer ditt eget livsleksikon.

Min sannhet er at den fysiske kroppen vår bruker chakrasystemet for å kommunisere med oss. På flere plan og nivåer. Så gjennom denne læren så kan vi se, føle og oppleve hvordan kroppen vår prøver å snakke med oss og til oss – for å gi oss innsikt og innblikk i mye.

Gjennom læren om disse chakraene får du tilgang til informasjon om hvilke plasser på kroppen din som kroppen har valgt å lagre informasjon som du kan lære deg å avlese. Denne informasjonen snakker gjennom sansene dine og kan avleses hos deg gjennom kunnskap fra fargeenergi, tanker, handlinger, følelser, fravær av energi og gjennom forskjellige grader av smerter i kroppen din.

Husk at en smerte betyr ikke at det behøver å være noe galt med kroppen din. Det kan bare være at kroppen din sender ut et signal til en viss plass for å prøve å fortelle deg at hit skal du rette oppmerksomheten din. Og ved å finne ut hva den plassen på koppen din faktisk betyr kan du få nyttig informasjon.
”Jeg prøver faktisk å få oppmerksomheten din og fortelle deg noe,” sier den !!
For selv om du ønsker å gjemme bort dine opplevelser, tanker eller minner fra livet ditt så gjør ikke chakraene og den fysiske kroppen din det!

For hvorfor ellers skulle det være slik noen ganger at vi har vondt en plass på kroppen – går til lege – tar røntgenbilde av kroppen vår, men det finnes ikke noe galt eller noen svar?
Hvorfor har vi smerter da? Selvfølgelig uten unntak !! Smerter skal jo alltid følges opp av deg selv.

Jeg personlig har hatt og har fortsatt stor glede og nytte av å ha kjennskap til chakra læren. Både for å ha blitt mye bedre kjent med meg selv og det å bruke chakraene mine når jeg kommuniserer og skal forstå åndeverden og energiavtrykkene.
Åndeverden kobler seg på meg gjennom chakraene mine for å gi meg informasjon om hvordan de opplevde å være i en fysisk kropp da de levde her nede på jorden.

Det å balansere eller løse opp i blokkeringer i chakraene sine er også nyttig for hvordan du har det best både fysisk og psykisk, da alle chakraene er knyttet til noen av våre indre organer.

De henger sammen og jobber sammen som om de var et tannhjul. Dvs. at det ene hjulets bevegelse er avhengig av det hjulet det henger sammen med, at det også er i bevegelse. Så blir det stillstand i et av chakraene så påvirker det både chakaret før og etter dette chakraet.

De 7 hovedchakarene våre spinner også på forskjellig hastighet. Det nederste rotchakra som ofte kalles det 1. chakra spinner i en lavere hastighet og har færre kronblader en det 7ende chakra som er kronechakra vårt. Kronechakra spinner i den høyeste hastighet og har flest kronblader i lotusblomsten sin.

Derfor er det også slik at om vi begynner å jobbe med et av chakraene vår og det blir mer energi i det, så vil det være lettere å få tilgang og flyt i den informasjonene som ligger i nabochakra også.
Så det er derfor vi sier at har du god balanse og fri flyt av energi i alle de 7 hovedchakra dine så har du er et godt utgangspunkt for god helse og god kontakt med ditt eget ekte og ærlige indre.

Som sagt så ligger det mye informasjon og veiledning i hvert chakra. Det ligger både fargeinformasjon, informasjon om års intervaller hvert chakra hører til og hvilke indre organer som knytter seg til de forskjellige chakraene.

I tillegg så er det en del annen åndelig informasjon som ligger der også.

Her kommer en liten oversikt over de 7 hovedchakraene våre og hva de representerer:

Chakrasystemet vårt henger også sammen med aura og energifeltet vårt. Da aura og energifeltet vårt er en kopi av hva som befinner seg av lagret informasjon i den fysiske kroppen vår, så kan kjennskap til å vite hvem vi er på innsiden lede oss helt ut til å få kjennskap til det ytterste laget i aura og energifeltet vårt. Det laget som er ytterst er det åndelig og det spirituelle laget.

Så min sannhet da blir at ved å bevege oss på innsiden av den fysiske kroppen og få kjennskap til informasjon om seg selv der på innsiden, så gir deg også mulighet for å utvide kjennskapet utover i aura og energifeltet ditt. Dermed kan du få kontakt med det ytterste feltet som da er det åndelige og spirituelle laget.

Når du får kontakt med det åndelige og spirituelle feltet i auraen din så vil du oppdage at rett på utsiden der så står åndeverden som ønsker å hilse på deg.

Du vil nå da bli mye mer åpen for å legge merke til energier og besøk i fra Universet. Både om det skulle være åndeverden, hjelper eller energiavtrykk.

Steiner og krystaller som tilhører hvert chakra og som hjelper deg med å holde det åpent:

Rotchakra:
Tilhørende krystaller: hematitt, tigerøye, rød jaspis

Harachakra:
Tilhørende krystaller: citrin, karneol

Solar Plexus:
Tilhørende krystaller: Gul citrin, kalsitt

Hjertechakra:
Tilhørende krystaller: Grønn fluoritt, rosenkvarts

Halschakra:
Tilhørende krystaller: Lapis lazuli, akvamarin, sodalitt

Pannechakra/ 3. øyet:
Tilhørende krystaller: Ametyst, bånd ametyst, fluoritt

Kronechakra:
Tilhørende krystaller: Ametyst, bergkrystall, snekvarts

Det er 1 krystall som spinner i alle farger og chakraer og det er Bergkrystallen!!

Kjøp CHAKRASETT i vår nettbutikk

Er du medlem og vil lære mer om chakra’er? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*