Chakra - Steiner og Krystaller - Fargeenergi

Steiner og Krystaller Introduksjon

Steiner og krystallenes kraft er healende og magisk. Tenk at disse fantastiske materialene har ligget i millioner av år i jorden vår og bare ventet på å bli brukt av oss mennesker.

I århundrer har vi mennesker vært fascinert av steiner og krystaller. Vi har pyntet oss med de og båret de med oss og på oss som verdifulle gjenstander.

Det som er magisk med steiner at de er laget av et slik materiale så de har evnen til å lades opp og overfør energi. Den energien kan vi mennesker benytte oss av gjennom helbredelse ved å skape balanse i den fysiske kroppen vår.

Steiner og krystaller har en fast frekvens som de hele tiden sender på og da vi har en bevegelig energi i den fysiske kroppen vår så kan vår kropp stemme seg inn etter steinens energi.

Steiner har som nevnt ligget i millioner av år i jorden og har blitt påvirket og ladet opp av alle tidsepoker.

Har du noen gang tenkt på at vi sa ”kvartsur” til noen av klokkene våre før?
At de klokkene ikke hadde virket på armen vår om det ikke hadde sittet en liten kvartsstein inne i den?

Nå i vår mer moderne tid så benytter vi vel mer steiner og krystaller til pynt, smykker og selvutvikling. Både for å skape balanse i oss selv og i hjemmene våre.

Steinene kan du se i forskjellige utgaver. Noen av de er laget i pyramider, noen er polerte og glatte og noen er det vi kaller for råstein.

Jeg sier alltid det at steiner er det enkleste verktøy for selvutvikling. Du bruker bare din egen intuisjon når du skal velge deg en stein. Du bruker synet ditt eller følelsene dine.

Hvilken stein snakker mest og roper på deg?
Ta den første og beste steinen uten å tenke og tro!
Da er det den rette steiner for deg akkurat nå.

Det som er spennende med steiner er jo det at hver og en sten har et budskap eller kan fortelle deg noe. Enten om det gjennom fargen sin eller ved råmaterialet den er laget av. Derfor blir veldig mange overrasket over at når de velger seg bare en ”tilfeldig” stein så undres de over hvor godt det valget stemmer til situasjonen de føler at de opp i akkurat nå.

Som jeg har nevnt tidligere så er det mange veier til Rom. Og det her med steiner og krystaller er en kjempe hjelp til å både å skape balanse, få hjelp fra underbevisstheten sin og få hjelp til å øke energinivået sitt.

Hvis vi ikke helt forstår hvor stor tiltrekningskraft steiner og krystaller har på oss, så rett fokuset ditt til barna. De er så opptatt av å samle på steiner og er de på stranden så plukker de med seg og legger i sine lommer.

Det er også en ting vi legger i fra oss når vi blir eldre. Vi glemmer litt å la oss lede av intuisjonen slik som barna gjør og dermed så er det også veldig mange voksne som slutter med å plukke steiner med seg fra standen også.

Både barna mine og meg selv har alltid benyttes oss av steiner og krystaller. Vi har samlet alle vi har og de ligger i hver sine boller på rommene våre.

Enkelte dager bare plukker vi med oss en stein fordi den roper på oss, andre dager tar vi helt bevisste valg på hvilken stein det skal være fokus på. Er det f.eks en eksamen på gang så er det gul citrin som ligger i en bh, i et penal eller en bukselomme.

Hvordan velge du steiner og krystaller:

  • Bruk intuisjonen din. Se med øynene dine eller føl etter hvilken stein eller farge som roper deg akkurat i dag. Ikke ”tro eller men” hvilken stein du trenger.

Så hvis du legger den i lommen din eller i bh så klapp litt på den første dagen du bærer den.

Den minner deg på den nye steinen din og du gir også den en oppmerksomhet slik at det blir en enda bedre toveis kommunikasjon.

Så verdsett dine steiner og krystaller og la de bringe deg lykke, glede og hjelp.

Steiner og krystaller har forskjellige kvalitet i seg selv. Det finnes f.eks bergkrystall med god kvalitet og mindre god kvalitet.

Kvaliteten kan du se gjennom renheten til steinen og på fargen.

Noen ganger blir steinen vår bare borte. Ja da hadde du kanskje ikke lengre bruk for den da. men om det skulle vise seg at du savner den så skaffer du deg en til. Da trenger du den mer.

Husk at steiner og krystaller også har et aura og energifelt. De trengs også å renses og fylles på noen ganger. De trenger en opplading.

Steiner og krystaller for Feng Shui i hjemmet:

Noen liker å bruke steinene til feng shui i hjemmet sitt også. Feng Shui er en flere tusen år gammel kinesisk filosofi og tradisjon som beskriver hvordan energien i omgivelsene våre påvirker oss.

Steinen gjør da at energien er på det beste slik at energistrømmen fungerer beste etter de 5 kinetiske elementer som vann, jord, ild, tre og metall.

Så da kan bruke steiner og krystaller som tilsvarer fra hver av de 5 forskjellige elementgruppene.

Du kan også lage deg en liten førstehjelpspakke med steiner og krystaller som er kjekke å ha som et hjelpemiddel i hverdagen din.

For eksempel Blonde agat – Kjølende for feber og beroligende. Nakke, hals og lymfe.
Rosenkvarts – Hjelper mot svimmelhet, bryst og lunger.

Ønsker du å redusere stråling fra elektriske tingen i huset ditt så kan du plassere ut litt store råsteiner av rosenkvarts. Legg de ved siden av datamaskinen din slik at de tiltrekker seg strålene.

Vi har også egne steiner og krystaller for hvert værtegn.

Da det viser seg at det er en del fellesfaktorer for oppførsel og følelser for personer i samme værtegn, så har du noen steiner og krystaller som er spesielt godt egnet for visse værtegn.

Vi kan jo ikke være det ene uten det andre så vi får bare ta med oss begge sider av oss selv og prøve å skape meste mulig balanse.

Steiner og krystaller som tilhører hvert chakra og som hjelper deg med å holde det åpent:

Rotchakra:
Tilhørende krystaller: hematitt, tigerøye, rød jaspis

Harachakra:
Tilhørende krystaller: citrin, karneol

Solar Plexus:
Tilhørende krystaller: Gul citrin, kalsitt

Hjertechakra:
Tilhørende krystaller: Grønn fluoritt, rosenkvarts

Halschakra:
Tilhørende krystaller: Lapis lazuli, akvamarin, sodalitt

Pannechakra/ 3. øyet:
Tilhørende krystaller: Ametyst, bånd ametyst, fluoritt

Kronechakra:
Tilhørende krystaller: Ametyst, bergkrystall, snekvarts

Det er 1 krystall som spinner i alle farger og chakraer og det er Bergkrystallen!!

Er du medlem og vil lære mer om Steiner og Krystaller? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*