Tankens Kraft-Høysensitiv-Drømmer

Tankens kraft - Introduksjon

Tankens Kraft er et verktøy som jeg personlig syntes er magisk og det ligger mitt hjerte virkelig nær.

I loven om tiltrekning ligger det store muligheter for oss alle og dette er ikke noe for bare spesielt utvalgte. Dette kan alle lære seg og benytte seg av. Så bare start i dag!!

Tankens Kraft er et system som alle kan lære seg å få til og som virkelig er et kjempeverktøy til å skape sitt eget gode liv!

Vi har 70 000 tanker hver dag og 80 % av tankene du tenker i dag de tenker du i morgen også!!
Vi tenker vanetanker, og disse vanetankene styrer oss. Derfor bør de vanetankene som ikke alltid er til fordel for oss selv endres til tanker som er bra for oss, slik at vi når de muligheter vi ønsker oss her i livet!!

Så tenk hvordan du virkelig kan berike ditt liv om du får kontroll over de bevisste vanetankene dine og du kan styre de dit du vil. Dermed vil du også ha muligheten til å ”oppdra” det ubevisste sinnet ditt til å styre disse vanetankene i den retningen du selv vil!!

Så tankene og tankemønsteret ditt er en del av deg det ligger i din høyre hjernehalvdel der det ubevisste sinnet ligger.

Noe som er veldig viktig å tenke på når vi jobber med emnet tanker er:

HUSK: DU ER IKKE TANKENE DINE!

Tankene dine produseres på bakgrunn av dine opplevelser, følelser og handlinger.
Det er også derfor vi kan ”oppdra” de til å bli slik vi ønsker når vi vet hvordan vi skal gjøre det!

Så er du klar over hvor mye tankemønsteret ditt påvirker deg?
At du faktisk blir hva du tenker….
Tankemønsteret ditt er deg!

Hvem snakker du mest til i løpet av en dag?

Er det en venn, et familiemedlem, eller en kollega?
Nei, det er deg selv!
Din indre stemme holder det gående hele dagen og samtalen med deg selv er en evigvarende dialog.

Og da er spørsmålet:
Er din indre stemme vennlig og omsorgsfull eller dømmende og negativ?
Hvor ofte smiler du til seg selv i speilet om morgenen og sier: DETTE BLIR EN FIN DAG!!

Vi deler som sagt opp hjernen i to deler: Den bevisste og den ubevisste.

Og det er den ubevisste hjernen vi bør konsentrere oss om her. Den ubevisste hjernen styrer hele 95% av tankene dine, og det er denne delen av hjernen som styrer vanene dine – både de fysiske og de mentale.

Så gjennom å bli mer bevisst på tankene dine, kan du endre veldig mye hos deg selv.
Det er faktisk sånn at positiv tenkning er en vane du kan utvikle, og den kan forandre livet ditt.

Med små enkle grep og fokus på at du fra NÅ vil bruke tankens kraft til det positive, så vil jeg at du først tenker over hvordan er det du snakker til deg selv?

Hvis du til stadighet forteller deg selv at:
«Jeg husker ikke, jeg har så dårlig hukommelse»
«Jeg har teflonhjerne»
«Hos meg er det bare to grå igjen»
«Jeg er ALLTID uheldig jeg»
«Ja, alle i min familie har alltid uflaks»
«Jeg har ALLTID dårlig vær i ferien min jeg» osv., osv.

Hvordan tror du da at hjernen din har det?
Hva er det den gang på gang blir fortalt?

Husk: Hjernen din blir PROGRAMMERT gjennom selvsnakket ditt…

Så hvis du sitter med en tanke om at du ikke er helt fornøyd med hvordan har PROGRAMMERT deg selv – bytt program – og begynn å programmer deg selv på nytt igjen!

Et lite tips er da å tenke eller se for seg at du skal rydde opp i sinnet (programmet) ditt!

Slutt med de negative formuleringer i språket ditt. Det er en fin ting å starte med. Og det er overraskende hvor fort du selv blir veldig bevisst på akkurat hvordan du utrykker deg.

Så start med en liten huske regel som går ut på at når du har tenkt å fortelle deg selv eller andre at ”Jeg husker ikke” – så bytt ut den setningen med ”Jeg kommer snart på det”.

Da gir du informasjon til hjernen din at den skal fortsette med å lete eter den informasjonen som du gjerne vil huske, og den fortsetter med å lete etter den.

For husk: Det er DU som gir instruksene til deg selv!

Det er du som gir deg selv kommando gjennom ditt selvsnakk!! Hjernen din lytter like mye til deg som den lytter til andre. Det er ingen forskjell hos deg og ditt ubevisste om du selv sier det eller andre sier det.

Og en annen ting som er veldig viktig er å huske å takke deg selv når du opplever at informasjonen som du ville ha kommer til deg. Den kan komme raskt etter at du sier til deg selv at du snart kommer på den – eller så kan du faktisk oppleve at det tar noen timer.

Det er faktisk slik at gjennom egoet vårt så skaper vi vår egen virkelighet. Vi velger å sette på oss noen briller som vi speiler livet vårt igjennom.
Så spørsmålet er hvilken briller du velger å se din verden igjennom?

Har du briller som velger å se glasset ditt som halvtomt eller halvfullt?
Det er akkurat like mye igjen i glasset, men noen har evnen til å se det som halvfullt med mye igjen, istedenfor noen som velger å se det halvtomt og snart tomt.

Vet du det at kroppen din ikke vet forskjell på om det bare er i dine tanker eller om du virkelig har opplevd opplevelsene dine?

For hva skjer i kroppen din da du tenker på en utfordring eller noe du gruer deg til??
Jo da kjenner vi det gjerne i magen eller andre plasser på kroppen.
Og vet du hva?

Alt hva du tenker kobler seg på den fysiske kroppen din gjennom dine følelser. Så om du lukker igjen dine øyne og tenker på en deilig opplevelser du har hatt og lever deg inn i den sammen med følelsene dine og du siter hjemme i sofaen din, så opplever kroppen din at du faktisk er tilstede i den deilige opplevelsen og ER i det bildet som du skaper i ditt hode.

Kroppen er spennende!!

Derfor er det så viktig å være bevisst sine tanker og tanke kraften slik at vi ikke blir gående i negative vanetanker som da ikke er bra for den fysiske kroppen vår. Husker du at jeg nevnte at du hadde 70.000 tanker om dagen og 80 % av de du tenker i dag tenker du også i morgen?

Dermed bør de fleste av dine tanker være gode positive tanker som det er bra for kroppen din å tenke på. Loven om tiltrekning jobber også hele tiden så med mye negative tanker så vil vi også tiltrekke oss flere negative opplevelser og vibrasjoner.

Så tanker og følelser henger i sammen! Oppstår fort og kan faktisk like fort taes bort.
Skal ta et lite eksempel på det:

Tenk deg nå at du står i kasse kø i en butikk en fin sommerdag.
Du står glad, fornøyd og barbent der og venter på din tur.
Det er flere foran deg i køen og rett foran deg står en høy og fyldig mann.
Den mannen begynner plutselig å gå bakover. Trekke seg bakover i køen som om han rygger.

Du står der med bare tær og tenker at nå skal han vel stoppe snart?
Han har vel ikke tenkt å gå så langt bakover at han kommer til å tråkke på de bare tærne mine??
Men mannen fortsetter å rygge litt til og dermed tråkker han deg på tærne og det gjør kjempe vondt. Plasserer begge hælene opp på begge dine bare føtter og du holder igjen et skrik.

Du tenker helt automatisk og kjenner at sinnefølelsen kommer opp i fra magen:
”Er det mulig??”

Du tenker: ”Du står da ikke i en kø og begynner å rygge bakover uten en grunn??”

Med vonde føtter hører du at det kommer et par salver på innsiden i hodet ditt. Makan!!
Så plutselig snur denne mannen seg litt til siden og du ser at han i hånden sin har en hvit stokk. En blindestokk.
Da helt uten forvarsel forsvinner sinne og aksepten kommer inn.
Du tenker: ”Åhh han var jo blind han. Han kunne ikke se at jeg stod bak han. Kan kunne jo ikke vite” osv osv..

Så på sekundet er sinne-følelsen borte, fordi du i et lite glimt av et øyeblikk fikk se at han hadde en stokk. Dermed så var aksepten der umiddelbart.

Dette er en historie som flere sikkert kan kjenne seg igjen i og dermed vite at en slik refleks har kroppen din. den kan gå fra ro til uro på sekundet . Og slik som dette tilfelle her – det motsatte. Slik henger tanken sammen med følelsene våre.

Så denne koblingen i kroppen kan vi bruke til noe positivt.

Ved å skape en historie i vårt hodet på hvordan vi vil ha det og sette inn god følelsen på slik vi ønsker å ha det, tror kroppen vår at dette positive har vi opplevd. Så neste gang vi kommer i den settingen så er det slike kroppsminner vi har i vårt referansesystem og dermed opplever vi hendelsen som positivt. Dermed er det skapt positivitet i systemet vårt og vi får en følelse av mestring. Genialt.

Så ta eksempelet med å holde en tale. Mange syntes det er vanskelig å holde en tale. Når du setter fokuset ditt og tankene dine på talen så starter du en intern kommunikasjon med følelsessystemet ditt og det er de følelsene som blir programmert i systemet ditt. Det er den følelsen du vil huske når du står opp og holder talen. Det er den følelsen som blir aktivisert i kroppen din ta du opplever hendelsen på nytt. Så tenk så fint om vi kunne omprogrammere til en god følelsen når vi skal gjøre noe.

Tenk deg at du begynner å bruke tankens kraft på denne talen. At du begynner å gå igjennom talen i hodet ditt og lager en fortelling eller film på hvordan det kommer til å bli. Kjenner at du står der oppe med all den styrke og selvtillit du trenger for å mestre situasjonene. Begynner å skape en historie på hvordan du ønsker at situasjonen skal være. Hvor du skaper et bilde og en følelse over at dette blir bra.

Trenger jo litt trening på det men så tren da. Til slutt så har du gått igjen den talen så mange ganer at den er programmert i ditt system og så fort du går inn i salen for å holde talen så henter bare opp kroppen den programmerte opplevelsen og utfører talen etter programmeringen.
Og hvordan tror du talen din blir da?? Perfekt!!

Så hvordan kan vi bruke Tankens Kraft og Loven om tiltrekning for å nå bevisste mål da?

Når du nå kanskje begynner å tenke at her har jeg MANGE muligheter med å bruke tankens kraft positivt, kan du begynne å tenke på hvile muligheter det gir deg til å få det livet du ønsker å leve.

Regel nr 1 er da å bli mye mer bevisst over hvilket enormt verktøy dette vi snakker om her er.

Husk:
Underbevisstheten din må bli overbevist om at du virkelig ønsker!

* Du må ønske det…

* Du må tro på det.. På deg selv og det du gjør for å nå dine mål. Du må aktivisere forventningene dine!

* Kjenn på følelsen av hvordan det er når du lykkes….

* Lag deg et mentalt bilde av hvordan det er når du har lykkes!

Så hva vil DU ønske deg? Hva ønsker du å ta tak i, og gjøre en endring på…?

En VIKTIG ting å ta med seg er at du IKKE MÅ LEGGE TVIL i at det skal skje.
Husk at det du gir næring, det gror…
Litt lengre ned i portalen her så har jeg laget en del eksempler på gode affirmasjoner du kan bruke.

De som jobber med verdensmestere slik som coach Bertrand Larsen, sier:
Hva er forskjellen på de som blir nr 1 og nr 3 i verden??
Han forteller at han må fotfølge utøverne 24 timer i døgnet i 3 dager, før han kan finne ut hva det er som gjør en forskjell ?? Fordi alt de gjør er så bra gjennomtenkt både når det gjelder trening, mat, vitaminer, soving osv..

Men han sier at den lille forskjellen han kan finne hos de forskjellige er: ”Det sitter i tankesettet deres!!”
Så de som kontrollerer sine tanker – kan også kontrollerer sine mål og ønsker!

Gode tips til deg i hverdagen:

* Husk å spørre deg selv om de spørsmålene du har lyst til å finne svarene på.

Du vet så mye mere enn du tror.

* Fokuser på hva du vil ha istedenfor å fokusere på hva du ikke vil ha!!

F.eks., vi har så lett for å tenke på alle de tingene vi ikke er fornøyde med på jobben enn de vi er fornøyde med. Hva vil du ha mere av på jobben?

* Du kan endre dårlige opplevelser i hodet ditt med å forandre historien og skape en bedre følelse.

Har du hatt en dårlig opplevelse eller følelse på jobben kan du endre den ved å gjøre om på historien din i hodet ditt. Tenk gjennom situasjonen på nytt og endre hendelsen der du ønsker en ny følelse.

* Oppnå resultater ved å ha rett fokus!!

Vekt er et emne som ofte kommer opp i forhold til tankens Kraft. Nøkkelen ligger i å ha fokus på hvor mye vil du veie!! Ikke i hvor mye du skal ned!! Fortell hodet ditt at trivsel vekten din er….

* Ønske deg hva du vil! Det er nok til alle!!

Og alle ønsker seg heller ikke det samme. Ikke skap begrensninger. Husk du er en fjernkontroll som tuner deg inn og du mottar det du sender ut

* Husk at alt du ser rundt deg har en gang startet med en tanke inne i hodet til noen!

Alt du ser rundt deg av tingen har en gang startet med en fantasi. Tenk om jeg gjorde sånn?? Ville det bli slik da tro?

* Å tillate seg å TRO på at det er mulig!

Å ha tilliten til å tro på og føle at vi fortjener det beste og at vi kan få det akkurat slik vi ønsker oss er viktig (og en utfordring for enkelte). Da kommer janteloven inn. Du skal ikke tro at du er noe eller har noe mere enn andre!

* Vær takknemlig og tenk takknemlighetstanker!

Med takknemlighetsfølelsen i kroppen så er du helt på rett frekvens i forhold til hva du tiltrekker deg. I takknemlighetsfølelsen så tiltrekkes du bare enda mere godhetsfølelse og det er ikke plass for sorg, sinne og frykt!! Bytt følelse og fokus!!

Et lite tips til hverdagen som hjelper deg til å ha fokus på det du ønsker å endre – som for eksempel å begynne å snakke seg selv opp istedenfor å snakke seg selv ned.

Hjelpemidler:

Bytte klokke eller ring på hånden hver gang du snakker deg selv ned.
Lage positive collager og heng de opp på veggen slik at du ser dem ofte.
Laste ned et program på telefonen slik at du kan lagre hyggelige minner og bilder, sitater osv.
Bruk positive sitater. Bruk bilder. Krydre din hverdag med det du vet er positivt for deg selv.

Så en av de viktige tingene som må være på plass er:
Underbevisstheten din må bli overbevist om at du virkelig ønsker!

Kjenn på følelsen av hvordan det er når du lykkes….

Lag deg et mentalt bilde av hvordan det er når du har lykkes!

Så hva vil DU ønske deg?
Hva ønsker du å ta tak i, og gjøre en endring på…?
Her kan det være alt fra å komme bort fra dårlig nattesøvn til røykestopp, vektreduksjon, en ny jobb osv….

Lag deg dine gode morgen-setninger med POSITIV formulering!

Start hver morgen med å minne deg selv på at dette blir en fin dag. Ha fokus på setningen din som inneholder det du ønsker deg.
Skriv de gjerne opp!
Klistre de opp på speilet på badet: Jeg får en strålende dag. Alt blir bedre og bedre!

Her skal du få noen gode affirmasjoner og jeg håper at noen av de kan passe for deg:

 • Jeg er frisk i kropp, sjel og sinn.
 • Alt det jeg trenger kommer til meg i rett tid.
 • Alt er akkurat slik det skal være.
 • Det er fri flyt av frisk energi i hele kroppen min.
 • Det føles trygt å være meg.
 • Jeg er trygg og kjenner på glede.
 • Jeg har indre ro og er trygg i meg selv.
 • Jeg er trygg på å se meg selv og mine mønstre.
 • Jeg er trygg i min selvutvikling.
 • Jeg lever i harmoni med meg selv og mine omgivelser.
 • Jeg tilgir meg selv for mine tanker og handlinger.
 • Jeg føler meg elsket, ønsket og verdifull.
 • Det er trygt å være synlig.

Husk at det vi ønsker å tiltrekke oss ligger høyrer oppe i energien. Det spinner på en høyrer energi.

Jo høyere vibrasjoner, jo mer energi. Det er der dine ønsker ligger – der oppe. Det vi ikke vil tiltrekke oss ligger der nede.

Så som et lite forskningsprosjekt akkurat nå så kan du ta et lite overblikk over hvordan livet og hverdagen din er akkurat nå.

 • Har du det du ønsker rundt deg eller ikke?
 • Hva har du tiltrukket deg av energi?
 • Er det den høye energien med dine ønsker eller er det den lave energien med dine bekymringer og utfordringer?

Vær ærlig!!

Deretter gjør du en endring i dine tanker om du ønsker deg en annen tilværelse !!

Så hva er forskjellen på de allerede dyktige idrettsutøverne som er i eliteklassen? Hva skiller de som opplever å bli nr 1 og nr 4 i et verdensmesterskap med bare brøkdeler som differanse??

De som trener rett, spiser rett, har naturgaver fra før og som har egne hele idrettsteam rundt seg hele dagen?

Bertrand Larsen som er en meget dyktig idrettscoach sier at han må følge de 24 timer I døgnet i 3 dager, før han kan finne ut hva det er som gjør en forskjell – OG den lille forskjell han tilslutt finner, sitter i tankesettet !!

Når en hører eksempler om verdensmestere, så tenker vi at det kun er spesielt utvalgte som klarer å mestre Tankens Kraft..

Nei, man behøver ikke være noe stor stjerne for å klare det. Jeg har mange eksempler på at den helt vanlige mann i gaten har oppnådd store personlige endringer gjennom det å lære seg og fokusere på Tankens Kraft og loven om tiltrekning.
De har tiltrukket seg nye jobber, nye venner, nye livsstiler og nye tilstander følelsesmessig..

Så det er mye sannheter i slike ordtak som dette:

 • ”Livet er hva dine tanker gjør det til”
 • ”Hva vi er – er et resultat av våre tanker”
 • ”Pass på dine tanker – fordi de blir din virkelighet”
 • ”De som har kontroll over sine tanker – har kontroll over sine handlinger”
 • ”Positive mennesker har også negative tanker – men de lar ikke tankene kontrollere dem”

Er du medlem og vil lære mer om Tankens Kraft? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*