Aura og Energifelt - Beskyttelse - Pendelarbeide

Aura og Energifelt Introduksjon

Aura og energifeltet vårt er nok et spennende tema å utforske og lære seg noe om.
Det er nok her jeg personlig gjennom mitt eget aura- og energifelt fant ut at jeg kunne bli påvirket av noe som i utgangspunktet ikke var mitt – at det fantes noe som het energier og energiavtrykk, både fra levende og døde.
Men det tok meg noen år før jeg skjønte at jeg kunne ta inn så mye følelser fysisk fra mennesker jeg stod ved siden av også.

Ordet aura er gresk og betyr: Vind.
Husk at alt som det er liv i, er det et aura og energifelt rundt. Både mennesker, dyr og planter.

Vi kan også dele det inn slik:
Egoet vårt har en kropp, og det er den fysiske kroppen vår.
Sjelen vår har også en kropp, og det er lyskroppen vår.

Det er også slik at vi kan se aura- og energifeltet til mennesker, dyr og planter med de fysiske øynene våre. Noen har alltid kunne se det, mens andre må lære seg å se det.

Det enkleste laget vi kan se med det blotte øyet vårt er det eteriske. Det er det laget som ligger nærmest kroppen vår.

Det er også det feltet vi lettest kan føle selv – fysisk.

Et aura- og energifelt ser du nemlig best ved at du er litt tilsløret i blikket ditt, at du “myser” litt med øynene. Slik øynene dine er når du bare sitter å ser ut i intet, uten å fokuserer på noen ting – slik som når du dagdrømmer. Slik må blikket ditt være for å lettest å se auraen til noen. Litt slik slørete blikk som vi kaller det.

I aurafeltet vårt befinner det seg en kopi av hva som ligger lagret i den fysiske kroppen vår.

Har du noen gang opplevd å møte et menneske du ikke kjenner fra før og plutselig få en følelse av at “Dette var en hyggelig person! Akkurat som om jeg har kjent vedkommende i hele mitt liv”?

Eller det motsatte: Etter ett møte tenker/føler du: “Den personen var det noe merkelig med. Her var det noen vibber som jeg ikke likte”?

Da er det aura- og energifeltet ditt som har vært inne og scannet aura- og energifeltet til den personen du møtte. Ettersom det er et energifelt som hele tiden er i bevegelse så vil feltet ditt ta inn informasjon fra den andre personen og sende den informasjonen inn til den fysiske kroppen din. Den informasjonen kan du registrere gjennom dine sanser. Derfor kan du “lage deg opp en mening” om den personen, uten at du faktisk har informasjon om dette fra før.

Har du noen ganger hørt uttrykket: Si meg hvem du omgåes – så skal jeg si deg hvem du er?

Det ligger det mye sannhet i! Selv om noen ganger så omgås vi kanskje ikke på det ”rette” grunnlaget – men ut fra et ubevisst behov.

Det er derfor det er så viktig å vite hvem vi er!
Vet vi det, kan vi sikre oss slik at vi ikke ubevisst søker erkjennelser eller ubevisste muligheter hos andre.
Hvis vi ikke er så bevisst på hvem vi er, kan vi fort leve et liv gjennom andre sine energifelt, istedenfor å bli kjent med vårt eget.

Vi har også da muligheten for – helt bevisst – å være sammen med mennesker som vi vet at vi kan lære noe av, eller at de kan lære noe av oss. Da slipper vi å leve på autopilot, og la vårt eget ego styre våre følelser og handlinger gjennom samvær med andre.
Desto bedre vi kjenner oss selv og hvem vi egentlig er, dess mindre energi bruker vi på å leve hverdagslivet vårt!

Det er når du ikke vet hvem du selv er, og er uoppmerksom på det, at dette kan påvirke deg. Da kan det oppstå et referansepunkt som du kanskje drar med deg til neste gang du skal i en slik setting som dette på nytt.
Da kan kroppen din hente opp minnet fra denne kvelden som en liten påminnelse, og da spørs det om kvelden ble vellykket eller ikke, og hvordan det følelsesmessig påvirker deg på nytt.

Et aura- og energifelt kan være fra 30-50 cm rundt kroppen din. På spesiellt sensitive mennesker kan det være enda større. Tenk litt på det når du sitter i f.eks. et møte på jobben, reiser på bussen, sitter på kino, står i kø i en butikk osv.
Tenk så mange aura- og energifelt du da faktisk har kontakt med.
Der kan du stå midt i et virvar av følelser og kopiere opplevelser til mange andre mennesker rundt deg, og faktisk ha muligheten til å “ta inn” deres historie, uten at du tenker over det eller er bevisst på det.

Ved å være uvitende om dette, eller ikke helt vite hvem du er, så kan du altså få slike opplevelser. Mange syntes de kan være ubehagelige og dermed kan de begynne å kontrollerer livet sitt ubevisst. Fordi for kroppen din, der og da, så er opplevelsen helt reell. Det er en faktisk opplevelse som kroppen din tror er sin egen. Den klarer dessverre ikke å skille mellom hva som er ditt og hva du er blitt påvirket av fra andre.
Dermed kommer jeg igjen tilbake til hvor viktig det er å kjenne sin egen mal for kroppen vår.

Det er i akkurat i slike situasjoner som det her at vi føler at vi kan bli sliten. Vi bruker mye av vår energi til å jobbe med vårt eget aura- og energifelt i møte med andre. Du kan selv tenke deg at om du ser på deg selv som en radar som hele tiden står og zoomer ut og inn i møte med andre, så bruker du mye av kreftene dine på det. Og jeg skal love deg at du bruker enda mer om du ikke er bevisst at du står slik og zoomer også. Fordi i denne zoomingen så ligger jo egoet ditt også. Du er inne å ”kjenner” på andre sine ting, og dermed åpner du også døren for å kjenne på ditt eget.

Dersom det er ubevisst så bruker kroppen din mye energi på å kamuflere og holde dine indre lukkede og åpne dører i en tilstand, slik at det skal kjennes best ut for deg. Fordi kroppen din og ditt ego vet hvilke indre spøkelser du har.
Men kroppen din vet ingen ting om hvilke spøkelser den personen du treffer har på innsiden hos seg. Men kroppen din vet at du snart skal kjenne på dette, i møte med denne personen.
Derfor mobiliseres alle dine indre krefter for at du skal være mest mulig forberedt på hva som kan dukke opp i det ukjente mennesket.

Du kan også få kjenne på den magiske opplevelsen det er å være i nærheten av en person som er fylt av glede og entusiasme, og den smitter også like deilig og lett over til deg. Derfor bruker vi ofte det utrykket om at vi mennesker har en mulighet for å løfte hverandre opp eller dra hverandre ned – uten at vi alltid er klar over det selv.

Så husk at det forgår en masse indre arbeide i deg gjennom ditt aura- og energifelt, som du ikke er bevisst eller tenker på en gang.
Blant annet:

 • Hvem er jeg i forhold til deg?
 • Hva kan du som ikke jeg kan?
 • Har du mer verdi enn meg?
 • Er du mer redd enn meg?
 • Har du mere indre kunnskap enn meg?
 • Er du mer trygg enn meg? Osv. …

Men som sagt – derom du vet hvem du er i dine egne følelser, så brukes det iallfall mye mindre energiarbeide på innsiden hos deg – hvis du er bevisst på hvem du er på din egen innside.
Da har du ikke like stort behov for å kompensere på andre områder i møte med mennesker.

 1. Det mentale feltet
 2. Det fysiske feltet
 3. Det eteriske feltet
 4. Det astrale feltet
 5. Det åndelige feltet

De 5 forskjellige energifeltene i auraen vår:

 1. Det mentale – Dette er det feltet som ligger rundt hodet. Det er dette feltet vi bruker når vi mediterer. Det er her tankene og bevisstheten vår ligger. 
 2. Det fysiske – Kroppen vår er endestasjonen for alle energifeltene. Det er den vi kan bruke for å dekke våre fysiske behov som å spise, drikke med osv. Den er vårt verktøy. 
 3. Det eteriske – Tettest inntil kroppen finner vi det eteriske laget. Livsenergi, livsprosesser og åndedrettet vårt ligger der. Oppgaven til dette feltet er ta imot, lagre og gi livsenergi, noe vi er helt avhengig av for å leve. 
 4. Det astrale – følelsene våre. Utstrålingen fra dette feltet ligger som et eggeskall rundt oss og strekker seg 30-50 cm ut fra den fysiske kroppen. Her ligger glede, sorg, sinne, frykt, lyst, begjær, misunnelse, lidenskap, grådighet, angst, hat, skyld eller forelskelse. 
 5. Det åndelige – det spirituelle laget vårt – det sanne jeg. Der er vi sentrert i oss selv og kjenner på følelsen ”jeg er”. Her føler vi oss trygge, ærlige, sterke med gode kvaliteter. Vi har styrken til å gjøre det som er nødvendig.

Er du medlem og vil lære mer om Aura og Energifelt? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*