Aura og Energifelt - Beskyttelse - Pendelarbeide

Beskyttelse Introduksjon

Det er mange forskjellige meninger angående det med å beskytte seg og energien sin. Det er en avgjørelse vi må vurdere hver og en. Ingen ting er feil eller rett her. Her handler det om å følge sin egen intuisjon.

Så hva er beskyttelse?

Beskyttelse er ordet vi bruker når vi beskytter vår egen energi mot andres energier. Både fra levende og døde. Vi kan også beskytte oss mot energiavtrykk som ligger igjen i gjenstander, i hus eller på andre gamle forhistoriske områder.

Min sannhet og påstand er at vi kan ikke gi bort energien vår til noen og at andre ikke kan ta energien vår. Noen kaller de for energityver.

Så ja – vi kan bli slitne av mennesker. Med de stjeler ikke energien vår. De menneskene trigger oss på en ubevisst og sikkert bevisst måte også – og dermed så omprogrammeres energien vår – til vårt eget indre arbeide.

Eller at vi kan si at energien vår går til alle våre ytre følere, som vi har noen ganger også. Jeg personlig kan bli ekstra sliten av å være på et kjøpesenter, eller på andre steder, hvor det ligger igjen mye energiavtrykk etter mennesker eller hendelser. Slik jeg kan lage et bilde eller en følelse på det, er at jeg går der og er veldig sensitiv. Jeg har mange følere på utsiden av kroppen min, som jeg velger å bruke en del av min 100% energi på.

Jo mer energi kroppen min bruker til å ”være” og ”sanse” disse inntrykkene, jo slitenere blir den fysiske kroppen min. Og det kjenner jeg og registrere jeg.

Men kjøpesenteret er ikke en energityv som kommer og tar min energi. I mine øyne så er det jeg som velger å bruke energien min på å kjenne på alle energiavtrykkene som ligger på den plassen jeg befinner meg.

Høres det logisk ut for deg eller kjenner du på motstand mot det?
Og det er lov med begge delene.

Men selv om det ligger i mitt system så betyr det ikke at jeg ikke kan beskytte meg. Jeg kan godt legge beskyttelse på meg selv jeg, og beholde den indre energien min bedre. Men det er her de lærde strides litt da.

Fordi, om vi beskytter oss hele tiden mot det som påvirker oss utenfra, hvordan skal vi da få en personlig vekst og læring?
Hvordan skal vi da få de indre impulsene som gjør at vi kanskje, en eller annen gang, legger merke til hva det var som traff oss på innsiden nå, med en svak bris.
For en svak bris er det. Det som treffer oss som en knyttneve, det vet vi hva er. Ikke sant?

Men når vi nå da har fokus på beskyttelse så skal vi selvfølgelig se hvilken nytte og glede vi kan ha av det. Fordi det er også et godt hjelpemiddel som vi kan ha goder av!

Fordi noen ganger så trenger vi å beskytte oss selv. Noen ganger vet vi at vi er slitne pga. forskjellige omstendigheter. Og når vi i tillegg også vet at vi må ut i visse litt vanskelige situasjoner, så kan det være veldig godt for oss å beskytte oss. 

Det er flere måter å beskytte energien sin på. Her er noen av de:

 • Noen velger å se for seg eller føle at de plasserer en osteklokke av glass rundt seg.
  Plasserer seg i et egg eller lignende. Alt er mulig så lenge du er fortrolig med det.
  Bare husk å forankre deg til jorden så du ikke mister jordingen din.
  Og husk å ta den av igjen.
 • Noen ser for seg eller føler at de bygger opp et skjold rundt seg som beskyttelse.
  Du kan velge hvilken beskyttelse du ønsker bare den passer til dine egne tanker og følelser.
 • I sjamanismens verden brukes også kraftdyrene som beskyttelse. De tilkaller kraftdyrene sine til å gå ved sin sine eller fly oppe i luften over av seg. De tilkaller også de gamle forfedre sine for å gå foran eller bak seg som beskyttelse.
 • Noen ser for seg eller føler at de bygger opp et skjold rundt seg som beskyttelse.
  Du kan velge hvilken beskyttelse du ønsker bare den passer til dine egne tanker og følelser.

Noen ganger kommer det voksne til meg og spør om de kan sende beskyttelse rundt barna sine. Ja, det tenker jeg går helt fint – inntil en viss alder.

Og den alderen er oppnådd når barna våre begynner å bli så store at de skal stå i sin egen kraft og lærdom, uten at de er påvirket av at mor eller far har beskyttet energifeltet deres.
Fordi det går en grense for når vi som foreldre skal ha myndigheten til å gripe inn i våre barns liv – selv om vi selvfølgelig kunne tenke oss å gjøre det hele livet deres.

Vet også at noen setter opp engler for beskyttelse rundt sengen sin om natten når de sover – for å føle seg helt trygge.

Og noen ber om beskyttelse på sine reiser – både på bilturer og flyreiser.

Og husk det, at beskyttelse får du når du spør om det. Det kan jeg si fordi jeg opplever og kunne se at engler og guider beveger seg rundt biler når jeg ser de komme kjørende på veien.
Er det noen som har ekstra mye beskyttelse rundt seg så er det helsebussen som kjører fra sykehuset her i Fredrikstad og inn til Rikshospitalet.
Rundt den bussen så skinner et ekstra lys så der vet jeg at det er mye ekstra beskyttelse. I tillegg så er det nok mange kjærlige tanker, ønsker og bønner for de som sitter inne i bussen også tenker jeg.

Ja, så kommer vi kanskje til et tema som det er mange forskjellige meninger om.
Hva med å beskytte seg selv når vi jobber med å hjelpe andre mennesker?
Slik som healere, medium, omsorgsarbeidere, terapeuter osv..

Ja her strides de lærde..

Jeg kan kun snakke ut i fra mitt eget ståsted, men det behøver ikke å føles rett for deg.
Du avgjør hva som passer i ditt system.

Når jeg jobber som healer, medium eller coach så velger jeg å ikke beskytte meg.
Jeg personlig bruker min intuisjon og samarbeider med reikienergien og universet, så om jeg skulle beskyttet meg så ville jeg ikke tatt inn like mye informasjon – som jo er til hjelp for de jeg jobber med.

Nå vil sikkert noen tenke at: Ja men Heidi – du kan beskytte deg slik at bare det gode kommer inn, men det andre er du beskyttet for.

Ja – men da spør jeg deg:
Hva er det gode? Og hvem vet  når det er godt eller ikke godt? Noe som kan oppleves som godt kan være vondt for andre. Så hvem legger malen og listen her da?

Personlig så er jeg veldig heldig og blir ikke sliten av å verken heale eller jobbe med andre. Jeg lader meg heller med energi jeg.

Jeg må være i balanse og kunne skille på mitt og andres!!

Så dette er mine argumenter for å ikke beskytte meg når jeg jobber med energier.

Det er viktig at vi har forskjellige sannheter bare vi eier de selv og kan forklare de for oss selv. Vi må eie de og ikke bare kopiere de fra andre!!

For husk; vi taper aldri noe sannheter om noen ting. Enten så vinner vi eller så lærer vi oss noe nytt !! 💜

Er du medlem og vil lære mer om beskyttelse? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*