Aura og Energifelt - Beskyttelse - Pendelarbeide

Pendelarbeide Introduksjon

Pendel og ønskekvister

Først vil jeg gjerne si at ALLE kan vi bruke en pendel. Vi mennesker pendulerte lenge før vi kunne skrive.

Den største utfordringen her er å ha tillit og respekt for pendelarbeide. Har du tillit og respekt så spør du spørsmålet 1 gang og har tillit til at svaret du får er rett. Du spør ikke om det samme spørsmålet med en gang etterpå om du ikke likte svaret ditt.

Du spør heller aldri om spørsmål som du faktisk ikke vil vite svaret på.
Fordi svar det får du fra en pendel. Et annen regel som også er veldig viktig i forhold til etikk og moral når det gjelder pendelarbeid er at du spør bare om spørsmål som gjelder deg selv.

Hvordan velger jeg meg en pendel?

Du velger den pendelen som roper på deg. Den du føler at du tiltrekkes mot gjennom følelsen din eller gjennom synet ditt. Kanskje er det slik at du syntes at det lyser litt mer rundt en pendel eller at det er en finere farge osv.

NB! Ha tillitt. Du VET innerst inne hvem du vil ha!

Husk at det er ingen fasit på hva som er ja eller nei svar fra en pendel. Noen sviner rundt, fra side til side, fram og tilbake osv.

Tøm sinnet ditt og lukk øynene dine også spør du pendelen din om et spørsmål du VET det er et ja svar på.

For eksempel for meg da så hadde jeg spurt: Heter jeg Heidi?
Så sitter du der i ca. et minutt for deretter å åpne opp øynene dine igjen og ser i hvilken retning pendelen din sviner. Alt er rett. Stol på at pendelen din viser deg akkurat nå hva som er et ja svar for deg.

Deretter takker du.
Da vil du kanskje oppleve at pendelen din stoppe opp igjen og faller til ro.

Tøm igjen tanker og sinn for å spørre om et nei spørsmål:
For meg da så ville et slikt spørsmål være: Er jeg 28 år?
Sitt slik et lite minutt igjen bare for å være sikker på at pendelen har begynt å lee på seg. Åpne så opp øynene og registrer hvilke vei nei spørsmålet ditt svinger.

Gratulerer !! Da har du et ja og nei svar.!

Så hva er en pendel?

En pendel er en krystall eller noen annet som henger i enden av et lenke og som vaier eller roterer fra side til side. Det er en søkemetode etter energi og vibrasjoner, hvor vi bruker intuisjonen vår. Der vi utvider vårt sanseapparat.

Der vi bruker vår 6. sans i tillegg til de 5 vi har fra før.
Altså bruker også sinnets kraft i tillegg.

Vi har informasjon helt tilbake til 1400- tallet om at pendel var et verktøy mennesker brukte som hjelpemiddel. Det er til og med funnet hulemalerier i Algerie som er 6500 år gamle av mennesker som går med ønskekvister.

Pendel og ønskekvister er også brukt av det norske forsvaret her i landet. Noen som husker Vassdal-ulykken i 1986, der 31 norske soldater ble tatt av skred og 16 stk. militære omkom i ulykken ?

Pendel er også brukt innen den medisinske verden i mange år. Spesielt av de terapeuter som jobber med energien og aurafeltet i kroppen. De holder pendelen fysisk over kroppen til mennesker for å se om det er flyt av energi i området på kroppen din eller ikke.

En pendel kan også brukes til chakrabalansering i den fysiske kroppen din.
Det pendles over kroppen din for å åpne chakraene dine slik at det blir mer flyt av energi og balanse i kroppen. Da må man være 2 stk.

Kosthold og ernæring!
Pendelenergien er fantastisk å jobbe med når vi tenker kosthold og ernæring. Tenk deg om jeg kunne si til deg akkurat nå at jeg kan fortelle deg at du kan lære deg å finne ut hva som er bra mat for deg eller ikke.?

Vitaminer!
Du kan også bruke den i forhold til vitaminer og evt. hvor mye du trenger av hvert vitamin.

Nyttig hjelp!
Du kan få hjelp til svar om du har mistet noe, hvor du bør dra på ferie for å fylle opp, få svar om bevisstgjøring på hvilke plasser hvor det er mye energier i jorden, hvilke farger du bør bruke når du skal pusse opp som skaper energi hos deg, om du skal kaste tingen eller ikke, om hvor når tingen kommer inn i ditt liv.

Det veldig mange bruker en pendel til i dag er i det åndelig arbeide.

Finne energier som er rundt er person eller for eksempel, i huset ditt!

Jeg personlig brukes jo pendelen for å finne energier rundt mennesker og ser hvilken energi som er sterkest og hvilken som har skapt mest energi som får pendelen til å vibrere. Fordi de energiene er lettest å kommunisere med da de har sterkest energiavtrykk akkurat da.
Har noen her noen gang følt kulde rundt seg eller nærvær fra åndeverden?
Da kan du hente pendelen din til å evt. finne senteret av energien eller rett og slett spørre spørsmål slik at du kan finne ut hvem det er som er på besøk.

Noen mener at rosenkvartspendelen er bra for følelseslivet og kjærlighet. Eller at ametysten er ofte for svar fra åndelige og hjelper fra Universet. Bergkrystallen går på åpning av chakraer og svar på indre sannheter.

Men ta den pendelen som du føler for er best for deg. Vi gjør det enkelt og har tillit til at den pendelen vi har kan vi spørre om alt.

Kan pendelen manipuleres?
Ja det kan den, derfor veldig viktig å tømme sinnet for tanker og overgi seg til altet.

Jeg vet personlig om personer som har fått reddet livet sitt ved bruk av pendel. Da de har brukt pendelen som et verktøy for å spørre om situasjoner hvor det har vært viktig å ta sine forhåndsregler. Så derfor er det viktig å ha den etikk, moral og respekt som en skal ha for en pendel, fordi den kan faktisk vise deg noen sannheter i livet ditt som kan være veldig verdifullt for deg.

Lykke til og husk: Enhver bevegelse forutsetter noe ubevegelig…. !

Er du medlem og vil lære mer om Pendelarbeide? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*