Sjamanisme - Kraftdyr - Inspirasjon

Kraftdyr Introduksjon

Vi kan ha kraftdyr som hjelpere og guider i vår hverdag også. Alle dyr representere noen viktige og noen gode egenskaper. Og den kraften har de med seg når de kommer på besøk til oss. 

Så hvordan kan kraftdyrene hjelpe oss og hvordan nytte gjør vi oss av hjelpen deres? 
Det får jeg ofte spørsmål om. Da igjen er nøkkelen å ha tillit, være bevisst og litt nysgjerrig.

Kraftdyrene kommer på besøk til oss med en fast frekvens i sin energi. Som en stemmegaffel spinner de og sender den samme faste frekvensen hele tiden, og i den frekvensen ligger kraften og egenskapene til dyrene. 

Du kan ha ett eller flere kraftdyr. Kraftdyret ditt er her for en spesiell nåværende situasjon eller en langtids situasjon som f.eks. kan ha med karmaen din å gjøre. 
Altså noe viktig du skal prøve å lære deg i dette livet.

Du kan også spørre om hjelp fra et kraftdyr. Henvende deg til Universet på din egen måte og spørre om et bestemt kraftdyr som du vet egenskapene på hvis du føler at du trenger litt ekstra av  de rette egenskapene i de forskjellige situasjoner.

Det er forskjellige måter å få bekreftet at du har et kraftdyr med deg.

Noen får beskjed om hvilke kraftdyr de har med seg gjennom en meditasjon, fra trommereise, noen fra spirituelle kurs, og noen får en følelse av å ha et på besøk selv. 

Les også litt om kraftdyret ditt, slik at du blir enda mer bevisst hvilke egenskaper det har. Det er en tilbakemelding og påminnelse til deg at de egenskapene der trenger du mer av nå. 

Kanskje skjønner du det veldig godt eller kanskje kommer det overraskende på deg?

Ta f.eks. elefanten. Elefanten kommer med gammel kraft, styrke og kongelighet. Kraftdyret elefanten forbindes med eldgammel visdom, kraft og feminine energier. Det bærer styrke og makt. Som kraftdyr stimulerer elefanten til lederskap hvor fokus er på det beste for alle. 

Eller sommerfuglen..
Sommerfuglen kommer med en stor transformasjon. Om kraftdyret sommerfuglen dukker opp i ditt liv er det et tegn på at en stor transformasjon i livet ditt er i ferd med å skje. Kanskje har du gått i en sirkel i lang tid og trenger hjelp til å finne veien ut. Sommerfuglen kan ofte dukke opp under første healingtime som et tegn på at livet snart skal forvandles til noe bedre.
Kraftdyret sommerfuglen representerer først i form av en larve, så en puppe og deretter en vakker sommerfugl som stolt viser sine farger etter å ha seiret en tøff vei. En stor glede er i vente.

Men det du også kan bli bevisst på gjennom å studere et kraftdyr er at de også kan ha en utfordrende side. Slik som en elefant som kan komme med en slik stor kraft at den kan tråkke over ting uten å se de eller ikke skjønner selv hvilken styrke og kraft den har slik at den fort kan overkjøre andre.

Jo mere fokus på kraftdyret ditt– jo fortere skjer endring og omgjøring som kraftdyret ditt kan hjelpe deg med i deg.

Å husk: Det er flere grunner til at vi har et ordtak som sier ”At dyrene er mennesket beste venn!”

Er du medlem og vil lære mer om kraftdyr? Klikk på ditt medlemskaps-knapp under for å gå videre i din læreprosess.

Er du ikke medlem, men har lyst til å finne ut mer? Gå til oversikten over medlemskap

Medlemskapet som passer for deg

Jeg tilbyr deg som er interressert å abonnere på vårt medlemskap.
Et medlemskap gir deg tilgang til vårt private forum, alle videoer og meditasjoner i medlemsarkivet, utvalgte mini-kurs og rabbattordninger for tjenester vi tilbyr.
Jeg tilbyr 2 ulike medlemskap.

Inspirasjonsmedlemskap som er rimelig og har en varighet på 3 måneder.

Dybdemedlemskap for deg som ønsker å dra nytte av all informasjon vi tilbyr her på sidene.
Dybdemedlemskap kan du kjøpe på årsbasis.
(Vi tilbyr også årlig Dybdemedlemskapet med månedlige avdrag til samme pris.)

399,-

Inspirasjons-medlemskap
3 Måneder

4800,-

Dybdemedlemskap

12 måneder*

400,-/mnd

Dybdemedlemskap

12 måneder*