Chakrabalansering med Pendel

Heidi · 27. august 2021

En times undervisning som inneholder bla. hva de 7 hovechakraene våre består av og hvordan de kan hjelpe oss i vår selvutvikling. I tillegg så er det en demonstrasjon av hvordan vi utfører en chakrabalansering med pendel.

Først vil jeg gjerne nevne at ALLE kan utføre en chakrabalansering med pendel. Det er pendelen som utfører og viser veien i balanseringen. Du bare holder pendelen, observerer og registrere hvilken vei pendelen beveger seg i de forskjellige chakraene, for deretter å korrigere de chakraene som avviker i fra “grunnsystemet” til den du utfører chakrabalanseringen på.

Minikurset Chakrabalansering består av en times videoleksjon hvor jeg underviser litt i hva et chakra er og hvilken informasjon vi kan finne bakenfor et chakra, for deretter å vise deg hvordan vi kan balansere de med en pendel på en annen person. 

Når vi har de 7 hovedchakraene våre i balanse så har vi det best i kropp, sjel og sinn.

Så ved å hjelpe de til å ha mest mulig balanse så har du som menneske det best både fysisk og psykisk – da disse chakraene også er knyttet til noen av våre indre organer.

Om instruktør

Heidi

7 Kurs

+5 registrert
Ikke registrert

Kurs Includes

  • 3 Leksjoner