Gratisvideoer

Inspirasjons videoer:

Her har jeg laget et arkiv av korte videoer som jeg håper kan gi deg læring og inspirasjon i hverdagen din.
Emnene er innom alt mellom himmel og jord. Både det som berører oss personlig og det som berører oss og kommer som budskap fra Universet.

Noen handler om våre følelser, handlinger og våre mønstre. Vårt møte med oss selv, med andre mennesker og hvordan det påvirker oss både bevisst og ubevisst. Andre videoer handler om åndeverden, engler, guider og Universet.
Tanken med disse videoer er å gi deg et bilde eller en følelse av helheten i livet vårt. Hvor sammensatt vi er og hvor mye vi påvirkes av oppvekst og omgivelser.
Jeg tenker at kunnskap skaper trygghet. Og håper med disse videoene å belyse forskjellige temaer som livet kan utfordre oss på. Det og kunne både se og høre at vi alle har mange felles opplevelser av de samme gleder og utfordringer.

Så kanskje kan det være at du kjenner deg igjen i noe der og få noen råd eller tips. Ønsket mitt er at DU kan finne veien hjem til deg selv . Være enda mer nysgjerrig på hva livet ditt egentlig handler om, og hvordan du er sammensatt som menneske. Jeg håper at vi alle kan skape oss et godt og stødig liv, slik at vi kan leve livet vårt slik det er ment til å være. Ekte og ærlig – i tillegg med det innhold som vi ønsker oss mest av