Temareiser

spania_1b
spania_2b2

Ønsker du mer magi og mystikk rundt deg i din hverdag?
Få et innblikk i hvordan det er å leve med energier og åndeverden rundt deg.
Være en naturlig del av Universet?

Bli med meg på forskjellige tematurer til mitt private hus i Villa Martin – Alicante Spania, så skal jeg dele det med deg!!

Du er herved invitert til nye magisk åndelige turer til
Villamartin - Alicante – Spania.

Plassen som Verdens Helse Organisasjon WHO har utpekt til å være en av de sunneste steder i verden å leve, pga. mikroklimaet som saltsjøene der skaper.

Mine drømmer og ønsker om disse turene er at de skal bli magiske, spennende, gi deg glede, fylle deg med egenverdi og nye gode opplevelser. Utvikle deg som menneske, skape nye gode relasjoner, få påfyll for kropp, sjel og sinn. Dele livets erfaringer sammen med likesinnede.

På mine turer så er det er kun plass til 6 gjester pr tur, og jeg tenker at det er en gave med en liten gruppe – for de som er med.
Du skal føle deg ivaretatt og sett – både av meg, åndeverden og Universet.

Det er flere forskjellige emneturer jeg tilbyr.
Slik som Åndelig og spirituelle, Selvutviklingsturer, Fokus på hele og balanse, Yoga og Meditasjonsturer.

Du tilbyes nå både lang-weekend og ukestur

Mine tanker om weekendturen er:

Vi skal starte morgenene med meditasjoner i den japanske hage med fri sikt rett opp til himmelen, og med vannet sildrende rundt oss.
Ha felles måltider med deling og utveksling av opplevelser og erfaringer.

Hver ettermiddag vil vi samles 2 timer for Åndelig inspirasjon og selvutviklingskurs  i form at energiøvelser, healing og tilbakemeldinger fra dine guider og kjære avdøde. Da vil jeg selvfølgelig formidle til deg det de ønsker at du skal vite. Vi vil ta imot all besøk fra åndeverden med full respekt og ydmykhet.

Jeg ønsker å være et bindeledd som er tilgjengelig for deg og din åndeverden 24 timer i døgnet på disse turene.
Vi skal senke skuldrene, nyte sol, svømmebasseng, havet, god mat, healing, likesinnede sjeler og åndelig påfyll.

Vi skal på utflukt til ”Verdens største saltsjølagune”. Der vil vi oppleve et naturlig spa med smøring på kroppen av naturens leiremineraler, for deretter å flyte i saltsjøen og peele bort leiren med store naturlige saltkorn. En sunn, magisk og rensende opplevelse.

En av kveldene har vi fokus på planeten månen. Vi har med tromme og arrangerer et ”bål” på takterrassen og har trommereiseseremoni ute i det fri. Spennende å se om vi opplever en egen indre energi reise.

Mine tanker om ukesturen :

Vi skal starte morgenene med meditasjoner og mediyoga i den japanske hage med fri sikt rett opp til himmelen, og med vannet sildrende rundt oss, Vi er så heldig å ha med oss en mediyoga-lærer på denne turen og hun vil også ha noen yoga øvelser med oss om morgenen. Nydelig start på dagen og veldig deilig.

Ha felles måltider med deling og utveksling av opplevelser og erfaringer. 

Hver ettermiddag vil vi samles 2 timer for Åndelig inspirasjon og selvutviklingskurs  i form av energiøvelser, healing og tilbakemeldinger fra dine guider og kjære avdøde. Da vil jeg selvfølgelig formidle til deg det de ønsker at du skal vite. Vi vil ta imot all besøk fra åndeverden med full respekt og ydmykhet.

Jeg ønsker å være et bindeledd som er tilgjengelig for deg og din åndeverden 24 timer i døgnet på disse turene.

Vi skal senke skuldrene, nyte sol, svømmebasseng, havet, god mat, healing, likesinnede sjeler og åndelig påfyll.

Vi skal på utflukt til ”Verdens største saltsjølagune”. Der vil vi oppleve et naturlig spa med smøring på kroppen av naturens leiremineraler, for deretter å flyte i saltsjøen og peele bort leiren med store naturlige saltkorn. En sunn, magisk og rensende opplevelse.

En av kveldene har vi fokus på planeten månen. Vi har med tromme og arrangerer et ”bål” på takterrassen, og har trommereiseseremoni ute i det fri. Spennende å se om vi opplever en egen indre energi reise.

Vi har også mulighet for en energi sansetur med båt ved å besøke Spanias minste øy, Tabarca. En gang var denne øyen et skjulested for Middelhavets fryktede pirater og Spania farligste fanger ble deportert dit og glemt. I dag er øya en plass hvor tiden står stille og er et fredelig feriealternativ med 50 stk. fastboende. Det er en kirke,  museum, fyrtårn og spennende energier å føle og kjenne litt på. Her koster båtbilletten 15 Euro.

Praktisk informasjon

Huset ligger 1,5 km fra Spanias neste største nye kjøpesenter «La Zenia Boulvard». Her kan du la deg inspireres av nyheter i merke butikker å nyte god mat på internasjonale restauranter. Det trengs ingen forkunnskaper for å være med på denne turen. Kun et åpent og nysgjerrig sinn. Hele huset inne, 3 stk. uteterrasser + poolen er fritt og tilgjengelig for deg på turen. Det er 2 bad disponibelt. 
Bak huset er det anlagt en japansk hage med vann og små broer hvor du også kan nyte stillhet og være i en meditativ tilstand. Det er også inkludert mye fritid, nytelse og tilstedeværelse. Frokost og lunsj er inkludert. Middag og drikke på kvelden må betales selv. De vil vi spise på koselige lokale restauranter rundt i området. Det er lov til å nyte et glass vin. En god middag med drikke er ca.150,- norske kr. Gangavstand til dagligvare.

Det åndelige kurset er inkludert i pris og alle åndelige tilbakemeldinger fra meg i løpet av hverdagen. Om noen skulle ønske å bestille seg en privat medium eller coaching konsultasjon hos meg på 90 minutter mot betaling, så er det mulighet for det. 
Bil er inkludert alle dager. Også transport til og fra flyplassen i Spania.

Flybilletter må bestilles og betales selv, men jeg er behjelpelig om noen skulle trenge hjelp til det.

Vi reiser sammen til og fra Gardemoen for de som ønsker det. Alle blir tatt vare på. 
Vi har også med egen sykepleier på turen.

Ta kontakt om du har lyst til å oppleve en magisk tur.

Vi har begrenset antall plasser, så “førstemann til mølla”-prinsippet gjelder.