Tjenester

Jeg tilbyr et variert utvalg av tjenester

NLP Livsmestrings Coaching
Medium / Spirituell coaching
Reikihealing/Fjernhealing
Drømmetydning
Trommereiser

Healingmassasje
Acessbars
Ørelysbehandling
Husrens

Åndelig og spirituelle
Selvutviklingsturer


Fokus på hele og balanse


Yoga og Meditasjonsturer

 

Både privat og bedrift.
Åndelige og Spirituelle kurs
Selvutviklings kurs
Reikihealer utdannelseskurs Meditasjonskurs
Tankens Kraft

Temakvelder i forskjellige emner…

Referanser

John Tolmie

NLP Master Trainer & Executive Coach

Jeg vil på det aller varmeste anbefale de åpne, hjertevarme, spirituelt opplysende samtaler og veiledning med Heidi. Jeg har personlig opp gjennom årene fått mange nye perspektiver og dypere innsikter gjennom mine samtaler med Heidi. Jeg har blitt utfordret og lært mye om meg selv som har vært nyttig for meg i privatlivet og i mitt arbeide som coach, lærer og veileder. Heidi er en av veldig få mennesker som jeg har 100 prosent tillit til kan hjelpe mennesker videre, uansett livssituasjon og er utrolig ydmyk overfor hennes kompetanse og innsikter. Står man fast i livet og vet ikke veien videre vil jeg til enhver tid anbefale samtaler med Heidi til alle som ønsker seg personlig vekst og ny spirituell innsikt

Nina Simonsen

Distriktssjef

Jeg har vært på både åndelige kurs, medium timer og hatt coach timer hos Heidi.  Min personlige og åndelige vekst har hatt en enormt utbytte av hennes kunnskap og veiledning, og ikke minst de budskap hun har formidlet fra universet til meg. I coaching har jeg fått god hjelp til å finne ut hva som gir meg glede i livet, hvilke valg jeg må ta for å ha det godt med meg selv, hva trives jeg med å gjøre, rett og slett hva jeg må gjøre for å ha det gode liv. Og Heidi har guidet meg til å finne svarene som ligger i meg selv. På åndelige kurs og medium timer har jeg fått et påfyll i livet som gir meg mye glede og energi. Å få beskjeder fra guider, engler eller nære og kjære som er gått bort har gitt meg både trygghet og et dytt i baken, når jeg har trengt det, i situasjoner jeg har stått i. De budskap Heidi har formidlet treffer hver gang, føler at jeg alltid får det jeg trenger. Jeg har også vært med på åndelig utviklingstur til Heidi`s hus i Spania. Det å gå i den åndelige «boblen» av beskjeder fra universet, læring og med mennesker som også er nysgjerrige på det åndelige, var helt fantastisk. En av de bedre gavene jeg har gitt meg selv. Etter den turen tok jeg noen valg og grep som har ført til at jeg har fått nye muligheter i min jobb. Jeg anbefaler Heidi på det varmeste uansett hva utfordringen i livet er!

Tore R. Johansen

Pensjonist

Jeg har gått til healing hos Heidi i 4-5 år. Jeg har mye plager med Bechtrew sykdom som gjør at jeg har redusert bevegelse i kroppen og mye smerter. Når jeg får healing av Heidi, får jeg en lettere/ledigere og mer bevegelig kropp. Derfor har jeg hatt stor glede av å gå til behandling hos henne, noe jeg absolutt skal fortsette med.

Rosario Isnes

Lærer

Jeg møtte Heidi høst 2019 på et Åndelig utviklingskurs. Siden jeg er passe skeptisk, ble dette mitt livs største utfordring! Det skulle vise seg å bli en lærerik og positiv opplevelse på alle måter. Deretter ble det Reiki kurs, og noen dype/gode samtaler med Heidi. Kursene jeg har vært med på har gitt meg indre vekst, indre trygghet, og jeg lever i dag med en større bevissthet/forståelse for alt og alle som omgir meg. Det har endret meg som person på en positiv måte. Heidi er en varm, klok og vakker dame som gjennom sitt behagelig vesen klarer å ta deg med på en reise full av kloke ord, positive opplever, og gode veivalg for en selv.

Birgitte Gundersen

Intensiv sykepleier 

Jeg har vært til flere kurs og temakvelder hos Heidi  Rummelhoff og på Althea senteret. Har også gått til flere coaching timer hos Heidi. Dette har gitt meg økt kunnskap og  større selvinnsikt. Har lært meg hvordan jeg kan takle utfordringer i livet  ved hjelp av enkle hjelpemidler og komme meg lettere igjennom utfordringer. Jeg har det mye bedre med meg selv. Mer tro på meg selv og gladere og lettere hverdager. Heidi har  også hjulpet flere av mine familie medlemmer og  har også styrket meg og min datter i forbindelse med en tragisk hendelse i familien. For meg har dette vært et av de viktigste tiltakene jeg har gjort for å ha en bra hverdag. Jeg er selv sykepleier og har jobbet mye ut  i krig og konfliktsoner, og vet at denne støtte, hjelpen og lærdommen som vi får av Heidi er viktig og svært nyttig

Merete Borg

Fagkonsulent TSB

Da jeg startet hos Heidi for ca 5 år siden, hadde jeg vært hos andre healere før. Jeg var likevel spent. Allerede første gang merket jeg at dette hadde god effekt på meg – deilige varme hender som gir mye energi og balanse. Og siden den gang har jeg gått regelmessig til henne. I tillegg til healingen som gir utrolig mye, har Heidi en ro og et engasjement som gjør at jeg gleder meg til hver eneste gang! Samtalene/coachingen før og under behandlingen er gull verdt for meg både privat og på jobb. Det gir gode perspektiver – hvor Heidi på en genial måte blander det overnaturlige med det naturlige og hjelper meg å se sammenhenger jeg selv ikke ser. Jeg har også vært med på åndelig aften med Heidi – det var magisk. Hun ordner i stand fint for gruppen, tar seg god tid til hver enkel og har et engasjement og kunnskap som hun deler med glede! Det er vanskelig å beskrive alt hva man får ut av slike kvelder, vi var på utrolig fine “reiser” som gir et annet perspektiv på livet! Jeg skal helt klart være med på flere slike kvelder! Jeg gleder meg også til å være med på åndelige turer til Spania- for det har jeg bestemt meg for at jeg skal – en eller annen gang!

Anita Gimming

Selvstendig næringsdrivende

Jeg var første gang i kontakt med Heidi i 2010. Jeg levde et typisk A4 liv, sånn «alle andre» gjør. For meg ble dette en lang og fin reise med spennende kurs og massevis av trygget og selvutvikling. Første møte var på et åndelig utviklingskurs. Heidi gjorde meg først og fremst nyskjerrig. Nyskjerrig nok til å fortsette på Reiki healing kurs. Jeg fikk verktøy til å mestre utfordringer i hverdagen. Jeg ble mer bevisst på valg og handlinger, hun ga meg trygghet så jeg gradvis kunne vokse og videreutvikle meg selv. Heidi har også en til en timer og noe av det jeg liker aller best er at Heidi kombinerer NLP coaching og åndelig veiledning. Hun er stadig på jakt etter egen utvikling, noe som kommer oss til gode. Hun er profesjonell, dypt seriøs og en utrolig god lytter. Hver eneste dag har jeg stor glede av tankens kraft og lytte til magefølelsen, som er verktøy vi lærer på kurs. Jeg kan trygt anbefale både kurs og en til en timer. Jeg har hatt en fantastisk reise og den er fortsatt ikke slutt…

Anne Thoresen Sundberg

NLP-coach

Det første jeg tenker på med Heidi, er at hun har ett av de største hjertene jeg vet om. Hun er en ekte, ærlig og engasjert dame, med et stort ønske om å hjelpe andre. Jeg var så heldig å bli kjent med henne for noen år tilbake, da livet mitt stoppet helt opp og jeg ikke kom meg videre alene. Heidi ga meg den hjelpen jeg trengte og for meg personlig har det betydd utrolig mye. Fra første samtale følte jeg meg trygg, sett og ikke minst forstått. Spørsmålene Heidi stilte og all den kunnskapen hun delte med seg, ga meg nye innsikter og verktøy. Jeg ble mer bevisst på hvordan jeg levde livet mitt og hva jeg brukte tankene og energien min på, og hvor viktig det er å lytte til sin indre stemme og ta valg ut ifra de svarene man får der. Heidi inspirerte meg så mye, at jeg selv tok NLP coaching utdanning, og hun var en viktig mentor og støttespiller for meg underveis. I mange år var jeg nysgjerrig på det spirituelle og åndelige, men det lå litt frykt der som hindret meg fra å finne ut mer om dette på egenhånd. Jeg er så takknemlig for at jeg har gått på åndelige utviklingskurs og -aftener hos Heidi. Hennes kunnskap, trygghet og ydmykhet i møte med universet og det spirituelle, fjernet den frykten. All kunnskapen jeg fikk ga meg den tilliten og tryggheten jeg trengte, for selv å åpne opp for å leve et spirituelt og åndelig liv.

Interessert i steiner og krystaller?
Se vårt store utvalg i butikken!

Jeg har blitt forhandler av høy-kvalitets stener og krystaller. Jeg sender over hele landet.
Alle varer som blir sendt fra meg har jeg fylt med den universelle kjærlighetskraften slik at den er ferdig oppladet til deg.